zondag 18 januari 2015

♥ Nagellak | Hema!

Vandaag heb ik wat nagellakjes bij de HEMA gekocht! Ik hou echt van de nagellak van dit merk. Hema verkoopt goede nagellak en het is best goedkoop. Voor een flesje van 11 ml betaal je €2,50.
Ik heb vandaag bruine en grijze nagellak gekocht, de rest had ik al. Ik heb nog meer kleuren natuurlijk, maar die zijn (helaas) niet van Hema.


Hier zijn de nummers die op de foto staan:
Grijs: nummer 848
Lichtblauw: nummer 442
Roze: nummer 807
Groen: nummer 842
Bruin: nummer 854

Het valt me op dat alles wat ik zelf heb gekocht een nummer in de 800 heeft, maar de lichtblauwe heeft er een in de 400. Misschien dat de kleuren een beetje bij elkaar horen?Verder heb ik nog een aantal topcoats en zilvere nagellak. Deze lakjes hebben wél namen en ook nummers. Sommige nummers zijn dubbel, maar toch een ander lakje. Deze heb ik:

Base coat: nummer 35
Top coat Matt: nummer 20
Top coat stripes: nummer 35
Top coat glitter: nummer 26
Diamond nail polish: nummer 10

Wat ik van deze lijst zeker aanraad is de matte topcoat! Het is wel iets duurder dan normale nagellak, maar het geeft een mooi effect. Er wordt gezegd dat de matte topcoat minder lang blijft zitten en dit dacht ik eerst ook. Maar als je een beetje je best doet, blijft hij wat langer op je nagels zitten. Hier heb ik in een nail art tutorial matte topcoat gebruikt.

Hebben jullie nog kleuren die jullie aanraden om te kopen?

Volg je me al op Bloglovin?

2 reacties: