donderdag 5 februari 2015

♥ Review | ONLY YOU nail art pen


Hoi, vandaag even een review van de ONLY YOU nail art pen die ik rond sinterklaas kreeg. I know, dat is al een tijdje geleden. Toch wilde ik er nog een review over schrijven. Of ik het een goed of slecht product vind, kom je snel genoeg achter ;)
Deze nail art pen komt van Ici Paris en kostte volgens mij rond de 5 euro. Best duur eigenlijk, maar dat kun je verwachten bij zo'n winkel. Ik verwachtte dus ook een erg goede kwaliteit.
En ja hoor, hij werkte perfect! Ik kon mooie dunne lijntjes tekenen en het ging heel makkelijk. Na een tijdje pomp je de nagellak opnieuw naar beneden, en je kunt weer verder. Maar toen ik iets langer bezig was, werkte het opeens niet meer. De nagellak kwam niet meer door de punt naar beneden, maar ook eromheen. Er hing dus een grote klodder nagellak aan. Dit had ik niet verwacht!Dit gebeurde er dus. De hele punt zat onder de nagellak. Eigenlijk heb ik geen idee hoe het mis kon gaan. Als je alles er vanaf hebt gehaald, kun je de pen wel gebruiken als een soort dotting tool. Maar helaas kan ik deze pen niet meer gebruiken waarvoor hij bedoeld is.

Als de pen zou blijven werken zoals hij eerst deed, dan had ik zelfs een tweede gekocht als hij leeg was. Maar jammer genoeg is dat niet zo. Ik weet niet of het bij elk van deze nail art pennen van dit merk zo gaat, maar in dat geval zou ik het niet aanraden.

Hebben jullie betere ervaring met deze nail art pen?

P.s. Mijn nieuwe stamping plates zijn binnen! Ik moet nog even wachten totdat de stempelnagellak is besteld, en dan komt er binnenkort een review over!

Volg je me al op Bloglovin?

4 reacties:

 1. Vervelend dat die niet helemaal goed meer werkte op begeven moment!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke pen! Jammer dat hij niet zo goed meer werkte.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat gek zeg, dat is wel jammer want anders was het ideaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat vervelend dat hij niet zo goed werkt! wel een fijne review dit!

  BeantwoordenVerwijderen