maandag 23 februari 2015

♥ Mini nail art tutorial | Diamond Nails


Vandaag laat ik jullie even een hele simpele nail art zien: gestempelde diamantjes! Je kunt het ook zonder te stempelen maken, maar dat is wat moeilijker. Ik gebruikte de nagellak van een eerder geschreven review / swatch.
Wat heb je nodig?
 Basecoat en topcoat
 Stamping plate, stempel en schraper
 Nagellakremover
 Basecoat en topcoat
 Lichtblauwe nagellak
 Zwarte stempelnagellak

Later in deze week schrijf ik nog over mijn gebruikte stamping plate, stempelnagellak, stempel en schraper. Ik heb ze van 3 verschillende webshops. Dat vertel ik later deze week dus nog.

Je begint met een laagje lichtblauwe nagellak, en als het niet goed dekt nog een extra laagje. Dit moet je goed laten drogen voordat je met de volgende stap begint.

Deze stamping plate is van de Hipster Collection, en is nummer 03. Ik heb het diamantje gebruikt dat je linksonder in de hoek kunt zien. De meesten weten vast wel hoe je moet stempelen: een beetje stempelnagellak op het figuur, de overige nagellak eraf vegen met de schraper, en dan het figuurtje oppakken met je stempel. Daarna kun je het stempelen op je nagel. Makkelijker gezegd dan gedaan!

Bij mij ging dat dus mis: het diamantje zat op de stempel, ik stempelde het op m'n nagel en het zat op de verkeerde plek. Heb ik weer. Na een aantal pogingen lukte het nog steeds niet om het diamantje op de goede plek te krijgen. Nobody is perfect, denk ik dan maar. 

De diamantjes op de ringvinger vond ik wel leuk trouwens! die heb ik laten zitten. De rest wilde ik eraf halen. Tevergeefs probeerde ik wat met het allerlaatste beetje nagellakremover. Het was te weinig... Dus heb ik maar weer lichtblauwe nagellak eroverheen gelakt ;p


Voor als je geen stamping plate hebt...

Als je deze stamping plate niet hebt, kun je het ook uit de losse hand maken. Ik zou de diamantjes dan wel iets groter maken, en met een heel dun kwastje. Succes!

Ik schrijf binnenkort niet alleen nog over een aantal dingen die ik bij deze nail art gebruikte en waar ik die kocht, maar ik ga voor jullie ook nog 3 verschillende merken van stamping plates vergelijken! Vorige week dinsdag vergeleek ik ook al twee merken, met een uitslag die je vast niet verwachtte ;)

Wat vinden jullie van deze nail art?

Volg je me al op Bloglovin?


11 reacties:

 1. Gave tutorial! Super leuk gedaan! Heel origineel de kleine diamantjes ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Pretty :-) Ik heb ooit een stamping plate gehad en dan om de een of andere rare reden op een dag weg gegooid. Spijt van!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke nailart! Met stempelen krijg je altijd de mooiste figuurtjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi! Dat image plate kende ik nog niet :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vertel binnenkort meer over mijn stamping plate / image plate die ik gebruikte! Ik heb nog 4 andere, waar ik natuurlijk ook nog wat over te zeggen heb :)

   x Eva

   Verwijderen
 5. Wat leuk die diamantjes, maakt het helemaal af. Leuke post!

  BeantwoordenVerwijderen