donderdag 19 februari 2015

♥ Dit weekend: nieuwe lay-out! Wat vind jij?

Nieuwe lay-out van we heart polish
Dit is 'm dan: de lay-out waar ik dinsdag heel kort over vertelde! Vandaag laat ik hem alvast aan jullie zien! Ik ga hem dit weekend pas op m'n blog zetten, want daar heb ik nu de tijd niet voor. Benieuwd waarom ik nou precies deze lay-out heb gekozen?

Ten eerste: waarom wilde ik een nieuwe lay-out? Ik vond de oude best donker en te grijs. Mijn nieuwe lay-out vind ik er zelf wat rustiger, frisser, professioneler en mooier uitzien. Dat is ook meteen de reden waarom ik voor deze heb gekozen :)

Ik wilde al eerder een mooie lay-out, maar ik kon nergens een mooie vinden. Toen ik deze had gevonden, was ik er echt heel blij mee! Maar het was nogal een gedoe met al die HTML dingen. De categorieën bovenaan stonden er eerst niet, terwijl je dit wel verwacht als je zo'n lay-out op je blog zet. Ik heb dus best lang gezocht in de HTML-code van de site waarop deze lay-out te vinden is, en uiteindelijk had ik het gevonden. Ik was natuurlijk weer heel blij toen ik eindelijk gevonden had hoe ik de categorieën op mijn blog kon zetten.

Verder heb ik nog wat andere dingen moeten aanpassen, maar dit ging makkelijker dan die categorieën. Ik heb ook de naam WeHeartPolish aangepast aan de lay-out. Dit staat trouwens allemaal nog op een testblog van me. Dit weekend zet ik de lay-out op deze blog!

Wat vinden jullie van deze lay-out?

Volg je me al op Bloglovin?

13 reacties:

 1. Ik vind de nieuwe lay-out er ook super mooi uitzien! Inderdaad fris. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het ziet er heel erg mooi uit! Erg rustig en clean, daar houd ik wel van.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het ziet er stylish en rustig uit! Erg geslaagd dus! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke layout! Het ziet er echt super leuk uit x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er erg tof uit, heel veel blog plezier ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bedankt voor jullie lieve reacties! :)
  De lay-out staat inmiddels op de blog en ik ben er echt heel blij mee.
  x Eva

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super mooie layout! Ik heb gelijk zijn om mijn layout te veranderen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oeh! Lekker stylish! Je hebt gelijk dat je veranderd bent!

  BeantwoordenVerwijderen