dinsdag 17 februari 2015

♥ Review | HEMA vs. Action, wie wint?

Iets wat je áltijd gebruikt als je je nagels lakt, is o.a. te koop bij de HEMA en Action. De prijzen verschillen, maar de kwaliteit ook. Maar wat gebruik je dan altijd wanneer je je nagels lakt? Nagellak, goh. Maar daar gaat dit review niet over ;)
Waar ik het over heb zijn natuurlijk watjes, of wattenschijven als je dat beter vindt klinken. Je gebruikt ze altijd om je nagellak ermee af te halen (in combinatie met nagellakremover dan he). Vandaag heb ik twee merken vergeleken en laat ik jullie zien welke ik persoonlijk het beste vind.

Eerst vergelijken we even de prijs, het merk en nog wat andere dingen. Ik heb ze gewoon even in een soort overzichtje gezet:

Merk: Hema
Prijs: € 0,95
Aantal watjes: 80 stuks

Merk: Bella
Prijs: € 0,48 (wow, goedkoop!)
Aantal watjes: 80 stuks

Tot nu toe verschilt alleen de prijs. En de merknaam dan. Nu komt het echte review pas!

De watjes van de Hema zijn vrij zacht, maar als je een watje gebruikt gaat hij al best snel los van de andere helft. Niet zo heel erg eigenlijk, maar nu hebben we wel iets om mee te vergelijken :)

De watjes van de Action (het merk Bella) zijn minder zacht. Het lijkt ook alsof ze ook iets minder dik zijn. Pluspunt: ze zijn steviger! Er zit zo'n randje omheen, waardoor de twee helften beter aan elkaar blijven zitten. Op de verpakking staat ook: pluist niet. Inderdaad, als de twee helften niet los gaan pluist het niet. Het gaat alleen los als je het ook echt los trekt, dus niet bij normaal gebruik. Deze watjes zijn dus erg fijn.

De uitslag
Het antwoord op de vraag is: Action wint! De watjes zijn steviger en goedkoper. Maar Hema is niet slecht, want voordat ik het merk Bella ontdekte kon ik gewoon vooruit met de watjes van de Hema.

Dit is misschien een kortere post dan je gewend bent, maar ik hoop dat jullie er iets aan hebben!

Binnenkort krijgt mijn blog een nieuwe lay-out! wiehoe! Zijn jullie benieuwd?
Donderdag vertel ik er meer over, en een paar dagen daarna zul je hem voortaan op ware grootte zien.

Volg je me al op Bloglovin?

5 reacties:

  1. Ik gebruik er eigenlijk gewoon van de Kruidvat, ze zijn ook wel goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Handig artikel! Heb nog nooit die van de action geprobeerd, moet ik maar eens gauw doen, want heb nu die van de Etos maar vind ze ook best wel pluizen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik dacht altijd dat Action slechter was dan Hema, niet dus! Handig artikel! (:

    BeantwoordenVerwijderen