dinsdag 10 februari 2015

♥ Spam je blog!

Vandaag is de eerste spam je blog! Als ik me verveel - of als ik geen zin heb in huiswerk - lees ik blogs. Ik volg er nu ongeveer 100 op bloglovin, en dat is best veel, maar er zijn gewoon zoveel leuke blogs! Meestal lees ik na schooltijd even de leukste posts door, en vaak plaats ik ook een reactie (omdat het kan). Waar ik het liefst over lees, zie je hieronder in mijn top 3:

 Nagellak en nail art (grote kans dat ik je ga volgen, als je hier over schrijft!)
 Beauty, fashion & lifestyle
 Blogs over het bloggen zelf

Verder wilde ik nog even zeggen dat ik vandaag mijn stempellak thuisgestuurd krijg! Mijn stamping plates zijn al binnen, dus bij de eerstvolgende nail art zal ik daar waarschijnlijk iets mee gaan doen. Ik vertel meteen over de 3 webshops waar ik het heb gekocht.

Dus, spammen maar! Vertel kort iets over je blog, en vergeet de link niet :)
*hint* Volg je me al op Bloglovin?

7 reacties:

 1. Hey, ik heb een blog en kort gezegd blog ik over alles wat mij happy maakt! Ik zou het super leuk vinden als je een kijkje wilt nemen.

  www.happinessisyourway.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ga nu eens lekker tegendraads niet spammen maar wel direct je blog volgen op Bloglovin ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat we mogen spammen! Mijn blog is http://mijnleveninbeeld.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi!
  Wat heb je een leuke blog, ik vind het leuk om die tutorials te zien ♥.
  Ik ga je direct even volgen op Bloglovin' en mijn blog is: xcambiox.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hey! Wij bloggen met zijn drieën en dat betekent lekker veel artikelen en lekker veel afwisseling!
  Je vind ons op : www.shopitandpopit.blogspot.com

  Liefs Shop It and Pop It

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mijn blog http://lovelynailpolish.be gaat voornamelijk over nagellak (heel veel swatches en reviews), met hier en daar ook eens een persoonlijker artikel. Wat mij betreft een ideale mix :)

  BeantwoordenVerwijderen