maandag 23 maart 2015

♥ Giveaway: stamping plate van BornPrettyStore! tot 26 maart


Tot 26 maart kun je een gratis stamping plate van BornPrettyStore ontvangen. Dit vond ik echt wel iets om even met jullie te delen, aangezien ik altijd leuke reacties krijg op mijn nail arts. Sommige reacties met "leuk, dit ga ik ook proberen!" Maar anderen met "Mooi, maar dit zal mij vast niet lukken". Nou, met de stamping plates van BornPrettyStore kan echt iedereen snel en simpel een heel mooie nail art maken!

Wat moet je doen?
Het is niet zoiets als een winactie. Je hebt, volgens mij, altijd prijs. Je moet op je social media of blog een foto met linkje delen en in een berichtje laten weten aan BornPrettyStore dat je het hebt gedeeld. Daarna zul je een ronde stamping plate ontvangen. Deel je het op een forum? Dan ontvang je een grotere, vierkante stamping plate. Let er wel op dat je bericht op een forum soms weg wordt gehaald.

En je mag hem zelf uitkiezen!
Je kunt tussen meerdere stamping plates kiezen, die je hier kunt vinden. Er zitten geen kosten aan verbonden. Zorg er wel voor dat je geen vierkante kiest als je volgens de regels een ronde moet kiezen.

Op de site (http://www.bornprettystore.com/sharepost.php)  kun je alle informatie vinden over wat je nou precies moet doen, hoe dat moet en wanneer. Als je alles hebt gedaan, klik je helemaal onderaan de pagina op "Sumbit" en vul je daar je gegevens in.

Je stamping plate zal er waarschijnlijk 10 - 16 dagen over doen om bij je aan te komen


En deze koos ik: een stamping plate waardoor je een soort kant-effect krijgt op je nagels. Super cute! Je kunt hem hier (klik) vinden!

Gaan jullie meedoen met deze giveaway? Welke stamping plate hebben jullie gekozen? Volg je me al op Bloglovin of Twitter?

Liefs,
Eva

EDIT: als je je stamping plate niet hebt ontvangen, moet je even mailen naar BPS zodat ze hem alsnog opsturen.

Dit is niet gesponsord. Ik kwam het tegen op de webshop en wilde het graag met jullie delen!

4 reacties: