zaterdag 28 maart 2015

♥ Ik wil meer dan een nail art blog

Bloemen in de lente

Nu ik een tijdje aan het bloggen ben, heb ik door dat ik meer wil dan alleen een nail art blog. Misschien was het jullie al opgevallen, maar de laatste tijd blog ik ook over andere dingen. Ik laat bijvoorbeeld sinds kort wekelijks een samengestelde outfit zien, maar eigenlijk wil ik meer.

Ik vind het nog steeds héél erg leuk om met nail art enzo bezig te zijn, dus ik laat nog steeds wekelijks een nieuwe nail art zien. Er komt ook een aantal reviews aan van BornPrettyStore. Mijn eerste samenwerking! Yay! Ik was echt blij toen ik werd gemaild door BPS. Er komen 4 reviews van online.

Het lijkt me dus leuk om over meer verschillende dingen te bloggen. Ik wil op mijn blog bijvoorbeeld meer dingen zoals DIY's, fashion en lifestyle laten zien. Misschien laat ik ooit nog wel wat HTML dingen op mijn blog verschijnen! Maar nail art, dat blijft echt altijd iets waar ik graag over blijf bloggen.

Als ik dus over meer dingen wil bloggen, zit ik nog met één probleempje: de naam van mijn blog. We  Polish is eigenlijk direct "gekoppeld" aan nagellak. Ik zit dus echt al een week na te denken over een nieuwe blognaam. Als mijn blog verhuist - want hoe moet ik het anders noemen - dan verhuis ik jullie mee. Ja, verhuizen klinkt gek als je het over een blog hebt, haha. Ik bedoel dus dat ik dan mijn volgers overzet op Bloglovin. Maar als het zover is dan zal ik het nog wel zeggen.

Zo, dat is eruit. Hier zit ik dus al een tijdje mee in m'n hoofd. Als je een leuke blognaam weet, kun je me altijd mailen, zelfs als het alleen maar is om me inspiratie te geven! :)

Zijn jullie benieuwd naar de reviews over items van BornPrettyStore? Ze krijgen trouwens een nieuwe collectie nagelstickers! Hebben jullie HIER al op jullie favoriete nagelstickers gestemd? Ik stemde op de 6e en nog wat andere.

Liefs,
Eva

Bron van foto

19 reacties:

 1. Ah dat is lastig als je een andere kant op wilt gaan met je blog, maar als je al wat leuke ideeën hebt, hoef je ze alleen maar uit te voeren. Komt helemaal goed, succes er mee! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mensen gaan niet massaal ontvolgen als je iets anders doet! Ik ben allesinds al heel erg benieuwd!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Eigenlijk verandert er niet zoveel. Ik denk dat de mensen die mij volgen, dat vooral doen voor de nail arts die ik maak. Die blijven gewoon op mijn blog, maar er komen gewoon extra onderwerpen bij. En als ze dan toch ontvolgen, weet ik niet of ik me daar druk over moet maken. Ik doe wat ik leuk vind! :)

   Liefs,
   Eva

   Verwijderen
 3. Ik denk dat je met jouw eigen Bijbelse naam best veel kan! 'Eva's paradise' of zo :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ik moest eigenlijk wel lachen toen ik je reactie las! Opzich nog best goed bedacht :P

   Verwijderen
 4. Wat een leuke ideeen heb je al! Wens je succes met het overzetten van je blog. Ik vind namen bedenken ook altijd zo moeilijk ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuk dat je over meer onderwerpen wilt gaan bloggen! Ik ben benieuwd ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk dat je ook over andere onderwerpen wilt gaan bloggen! Lijkt me leuk ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk dat je ook over andere onderwerpen wilt bloggen! :) Ben benieuwd, Isabella x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Eva!
  Het is vaak een goed idee om als je het een beetje zat bent, een nieuw onderwerp te kiezen om over te bloggen. Zelf heb ik dit ook al een paar keer gedaan. Omdat ik weet dat ik dat vaker zal gaan doen, heb ik een naam gekozen die overal bij past :) Suc6 met het uitzoeken van een nieuwe naam en het vernieuwen van je blog!
  Xx Sanne
  www.sanne.depopo.net

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je meot doen waar je je goed bij voelt en als dat betekent een nieuwe wending geven aan de blog dan moet je dat doen. Ik kijk al uit naar de Born Pretty reviews.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Succes met alles! Ikzelf ben geen held in namen bedenken, dus ik heb geen naam voor je kunnen bedenken ;) X Mouna

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk dat je al je interesses met ons moet delen. En dat moet je ook gewoon doen ;) ik zou gewoon hier beginnen en dan merk je van zelf wel wanneer het tijd wordt voor een nieuwe naam.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk dat je meer dan nail-art gaat doen! Ben zelf namelijk te klunzig en ga geen poging wagen, maar ik vind je outfit-collages wel altijd heel leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik snap je heel goed dat je meer wilt! Ik wilde dat graag ook, maar heb hier een aparte blog voor gemaakt. Ik ben benieuwd naar je artikelen! xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ben benieuwd naar wat voor andere artikelen je gaat schrijven, lijkt me erg leuk om te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Super! Ben benieuwd! Super leuke blog heb je, Eva!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuk Eva! Ben heel erg benieuwd!! :)

  Liefs,

  Erica

  BeantwoordenVerwijderen