zondag 15 maart 2015

♥ Nail art | Spring, Please Be Awesome


Spring, Please Be Awesome. Een quote die al een tijdje door m'n hoofd spookt, want ik heb zo'n zin in de lente! Vandaar weer een nail art die perfect is voor de lente. Hou je van een iets moeilijkere nail art? Dan is de nail art van vorige week misschien wel iets voor jou.

Op de foto hierboven zie je trouwens niet de stipjes die ik er later bij had gezet. En op de homepage is de foto wat uitgerekt.. let daar maar niet te veel op :P


De roosjes die ik gebruikte zijn trouwens "filmo roosjes". Dat zijn een soort schijfjes die je op je nagels kunt plakken met behulp van topcoat. Het geeft een soort 3d effect, en daar hou ik van :D Ik heb zo'n setje met meerdere filmo dingetjes erin, maar ik heb het gekregen dus ik weet niet van welke winkel het komt. Ik denk van de Xenos :)


Wat heb je nodig?
♥ Filmo roosjes
 Dotting tool en een dun penseeltje
 Grijze en groene nagellak
 Basecoat en topcoat

Als je geen roosjes hebt, dan kun je ze ook met nagellak en een dotting tool maken. 


De nail art is heel simpel om te maken en je bent heel snel klaar. Dat laatste was nodig, omdat ik straks weer verder moet met leren voor de toetsweek die woensdag start.. Dus een moeilijke nail art zou niet zo handig zijn voor vandaag.
Als eerste moet je je nagels grijs lakken. Ik denk dat deze nail art ook leuk is met wit of heel licht blauw. Daarna moet je je nagels héél goed laten drogen.

Daarna doe je een beetje topcoat op de plek waar je je roosje wilt en leg je het roosje erop. Druk het goed aan (dit kun je met een dotting tool doen).Als ook je tweede roosje goed vast zit, kun je met een dun penseeltje de blaadjes tekenen. Ik heb uiteindelijk, met dezelfde groene kleur, stipjes gemaakt aan de bovenkant van m'n nagels, zodat het er wat vrolijker uit kwam te zien.

Sorry voor de onduidelijke / niet scherpe foto's. Ik heb (nog) geen goede camera en er was weinig zonlicht vandaag. Sorry.


Wat vinden jullie van deze nail art? Hebben jullie ook zin in de lente?

Volg je me al op Bloglovin?

P.s. Er komt binnenkort iets nieuws op m'n blog: een wekelijkse / maandelijke outfitpost! Ik stel dan een outfit samen van verschillende webshops. De eerste outfitpost komt dinsdag online. Ik hoop dat jullie er net zo enthousiast over zijn als ik! :D

11 reacties: