zondag 1 maart 2015

♥ Nail art tutorial | Black & white nail art


Vandaag heb ik een simpele, maar toch chique nail art voor jullie. Je hoeft geen talent te hebben om dit te kunnen maken. Zelf vind ik deze nail art het mooist als je er een matte topcoat overheen doet. Dit is ook weer eens iets anders dan wat ik normaal doe, want bij de vorige nail arts maakte ik de nail art maar op één nagel.

Het is echt niet moeilijk  om deze nail art te maken. Je zou het zelfs nog zonder een penseeltje kunnen doen, maar ik heb deze nail art toch nog met een klein penseeltje gemaakt omdat dat wat makkelijker is.

Wat heb je nodig?
 Dun nail art penseeltje
 Zwarte en witte nagellak
 Basecoat, topcoat en matte topcoat

De eerste, logische stap die je moet doen is het wit lakken van je nagels. Daarna maak je met een zwart penseeltje de buitenste rand van de zwarte vorm die je op je nagels wilt maken. Dit vul je verder in met zwart. Zorg ervoor dat je niet te veel laagjes lakt, want zo kan de nagellak niet goed drogen en wordt het ook niet netjes.

Als je het lang genoeg hebt laten drogen lak je er één laagje (normale) topcoat overheen. Als je gelijk zou beginnen met de matte topcoat, kan dat ervoor zorgen dat je je nail art uitveegt, wat natuurlijk niet de bedoeling is. Ik heb alles een nachtje laten drogen voordat ik er uiteindelijk matte topcoat overheen deed. De matte topcoat geeft wel een chic effect vind ik. Je kunt er ook gewoon normale topcoat overheen doen, maar ik geef de voorkeur aan matte topcoat :)

Wat vinden jullie van deze nail art?

Volg je me al op Bloglovin?

16 reacties:

 1. Super mooi gedaan! Dat randje maakt het net wat chiquer!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg mooi gedaan! Staat inderdaad heel chic! Mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow super mooi gedaan! Ik heb je genomineerd voor de liebsteraward: https://alittleoflotte.wordpress.com/2015/03/03/the-liebster-award/ Ik hoop dat je dat vragen wil beantwoorden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw wat een superleuke en creatieve post!
  Ik heb je blog net ontdekt, maar ik kijk uit naar je volgende post!
  Een goede en eerlijke review!

  X Julia :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik houd van mat. Ik vind deze look erg chique!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi gedaan, ik hou van de combi zwart en wit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er gaaf uit! Perfect voor een avondje uit eten ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik had deze speciaal gemaakt omdat ik een avondje uit eten ging ja :P Toevallig ;)

   Verwijderen
 8. Heel erg leuk, en wat heb je een leuke blog ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zoiets heb ik ook wel eens gemaakt op mijn nagels. Ik vind het er persoonlijk ook erg leuk uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen