donderdag 12 maart 2015

♥ En opeens had ik 30, uhm, 48 volgers
Wat gaat de tijd toch snel. Eerst was ik enorm blij met 5 volgers in de eerste 3 weken, en nu heb ik er, voor mijn doen, echt veel! Toen ik op 5 maart de 30 volgers op Bloglovin had bereikt, wilde ik eigenlijk al een artikel schrijven om jullie te bedanken. Bedanken?! Denk je nu. Ja, want ik ben er echt blij mee!

En voordat ik het wist kwamen er opeens nog veel meer volgers bij. Gewoon uit het niets. Zo had ik er 2 dagen later 35, en kwamen er op 10 maart opeens 7 volgers bij, wow! Trouwens, terwijl ik dit artikel aan het typen was, kreeg ik weer volgers erbij. Tijd om de afbeelding hierboven te veranderen, haha!Maar het gaat niet alleen om de volgers.. :)

Nee, daar hoort het niet om te gaan. Ik vind het schrijven zelf al erg leuk, en dat is wel iets wat je leuk moet vinden als je blogt (duh). Verder vind ik het echt super leuk om nail arts te maken en om ze met jullie te delen. En misschien wel één van de leukste dingen: het lezen van jullie reacties. Daar word ik echt zó blij van! Bedankt voor jullie lieve reacties op mijn blog!


Wat ik verder nog wil doen met mijn blog

Het lijkt me leuk om niet alleen over nail art te bloggen, maar ook over bijvoorbeeld DIY's. Gewoon creatief bezig zijn en dit daarna delen met jullie, dat lijkt me echt geweldig! En ik zou nog wel over véél meer willen bloggen. Helaas heb ik het nogal druk op school en heb ik volgende week toetsweek, dus ik weet niet of het er van komt. Maar dit zien jullie nog wel. En als ik over meer dingen zou bloggen, weet ik ook niet of ik deze blognaam wel houd. Kortom: gewoon even afwachten dus, als ik tijd heb zie je de nieuwe soorten artikelen vanzelf wel verschijnen!

Hopelijk heb ik mijn vrolijkheid weten over te brengen met dit artikel! :)


Volg je me al op Bloglovin?

16 reacties:

 1. Wat leuk dat groeiende aantal volgers! Ben er ook een van.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk! Gefeliciteerd :) ik juig ook nog steeds van binnen bij elke volger.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk! Gefeliciteerd ;) Ik volg je ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kende je blog nog niet maar je hebt er inmiddels weer een volger erbij :-) x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hee Eva, je verdiend het! Ik had je blog nog niet gezien, maar zeker ga ik je volgen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik volg je ook :) Je verdient het echt meid x Ik maak ook een vreugdedansje bij elke volger!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd! Het zijn er nu nog meer. Ik volg je hoor. Liefs Daphne Ps: op mijn blog staat een winactie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. het gaat niet om de volgers maar het is wel heel leuk! gongrats <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fijn hé als je blog zo groeit! Ik geniet er ook elke keer weer van!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Geniet ervan :) En succes met je toetsen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk dat je blog zo snel groeit! Is altijd leuk als je meer volgers krijgt :D

  BeantwoordenVerwijderen