dinsdag 17 maart 2015

♥ Outfit #1


Hoi! Speciaal voor de lente heb ik een outfit samengesteld. Waarschijnlijk ga ik dit nog véél vaker doen! I believe I can fly vond ik wel een toepasselijke naam, haha.

1. Top & Skater skirt
Het lijkt alsof je een jurkje ziet, maar het zijn twee items: een top en een rokje. Ik kwam ze toevallig op een webshop tegen, allebei apart. Eigenlijk heb ik nog geen rokjes, maar nu ik dit zie zou ik wel willen dat mijn hele kast er mee vol zou liggen! Ik denk dat als je deze twee dingen bij elkaar aantrekt, dat het zo aansluit dat het op een jurkje lijkt :)

2. Schoenen van H&M

Simpele maar toch leuke schoenen vind ik. Ik heb alleen geen idee of de schoenen van de H&M ook van goede kwaliteit zijn, dus ik weet niet of ik deze ooit zal kopen.
3. Ring met vleugels
Toen ik deze tegenkwam bij een webshop dacht ik echt van: wow, deze móét ik hebben! Ik heb nu een ring om die best simpel is, vandaar dat ik al een tijdje een andere ring zoek. Misschien ga ik deze binnenkort bestellen, maar dat ligt aan m'n vader. Hij vond het een heel gedoe om te betalen via PayPal: nieuw account maken, geld erop zetten, en meer. Ik heb ondertussen de hele site van PayPal grondig bekeken en m'n vader proberen te overtuigen dat het best simpel is. Nu maar hopen dat ik hem volgende week mag bestellen!

4. Haarclip (strikje) van H&M

Voor een extra dosis schattigheid -want hé, dat hoort toch gewoon bij deze outfit?- kun je dit schattige haarclipje nog in je haar doen. Ik denk dat ik deze ook een keer ga kopen. Volgens mij kun je hem in je haar doen als je twee plukjes haar naar achteren doet en daar het strikje aan vastmaakt.

5. Nail art
Als finishing touch vind ik de zwart met witte nail art best goed bij deze outfit passen. Je kunt het artikel van deze nail art hier terugvinden.


Ik weet trouwens niet of jullie het fijn vinden als ik de linkjes van de items erbij zet, maar als jullie dat handig vinden dan zet ik ze de volgende keer erbij. Let me know! :)


Dragen jullie ook altijd een ring? En moeten er meer outfitposts komen?

Volg je me al op Bloglovin'?

Liefs,

Eva

17 reacties:

 1. Ik heb altijd een ring om en ik kan echt niet zonder haha. Deze outfit posts zijn wel leuk!
  X Annabel

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik draag niet altijd ringen, maar wel vaak! Ik vind deze outfit posts wel heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke outfit en ik draag elke dag wel een ring, ik vind deze erg mooi en subtiel.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. het leek inderdaad op een 'vast' jurkje! hele leuke combi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke outfit! Die schoenen zijn echt gaaf. En de ring waarover je het had natuurlijk! Mijn Paypal heb ik gewoon gelinkt aan mijn bankrekening, dan hoef je alleen maar in te loggen en wordt het bedrag automatisch afgeschreven.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeh super leuke outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die skaterskirt en die haarclip zijn superleuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie outfit! Die schoenen zijn erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, dat jurkje is echt zo leuk! Mooie outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die schoenen zien er echt leuk uit vind ik, passen prima bij dat jurkje ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw een hele leuke outfit! Welk bewerkingsprogramma gebruik jij? xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik gebruik picmonkey. Als je wilt weten hoe ik de foto's precies bewerk, kun je me altijd mailen! :)

   Verwijderen
 12. Super leuke outfit! Het rokje is super cute ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Die schoenen lijken echt veel op Adidas! Maar wel heel tof, denk dat ze wel goed lopen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. De top met het rokje zijn leuk! Al vond ik het leuker als het een jurkje was geweest (wat ik ook eerst dacht, haha)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een leuke outfit heb je samengesteld! Heel cute<3

  BeantwoordenVerwijderen