donderdag 26 maart 2015

♥ Outfit #2 | Ready for the springIk merkte op dat de outfit van vorige week echt heel veel reacties kreeg. Het doel was om gewoon eens iets anders te doen, mijn passie voor fashion te delen en om jullie inspiratie te geven, maar zoveel reacties had ik echt niet verwacht. Dit ga ik vanaf nu vaker doen!

Broek - Vero Moda
Peplum top - Vero Moda
Schoenen - H&M
Horloge - Lucardi
Ketting - Lucardi
Armband Infinity - Lucardi


Ik vind de lichtroze schoenen echt super leuk en ze zijn goed te combineren met de lichte broek en de peplum top. Ik heb de peplum top ook en ben er echt heel blij mee! Het is wel echt iets voor de lente. Nog even wachten dus totdat het wat mooier weer is en dan kan ik hem eindelijk aandoen! Verder heb ik ook zo'n lichte broek als bij deze outfit, maar die is niet van Vero Moda. De schoenen heb ik nog niet, maar die staan zeker op m'n wishlist: ze zijn echt zó leuk! En dat voor €14,99! Er is trouwens ook nog een cactus-versie, haha!


Verder heb ik ook best veel sieraden bij deze outfit gedaan. Ik vond ze op de site van Lucardi. Wat een keuze hebben ze daar! Vandaar dat ik voor de horloges alleen even bij het merk Regal heb gekeken, want anders zou ik echt uren rond kunnen kijken op de site. Ik heb zelf ook een horloge van dat merk. En de ketting vond ik gewoon erg chic, en hij past echt bij deze outfit. En het infinity armbandje vind ik ook leuk! Zelf heb ik ook zo'n soort zilveren armbandje, maar dan met een zilveren strikje eraan.
Als je niet zo van zilver houdt, dan is deze leren armband van de Lucardi misschien wel wat voor jou. Zelf vind ik hem echt super mooi en er is - net zoals bij het infinity armbandje - 50% korting op!

Als ik zou moeten kiezen wat ik het leukste item van deze outfit vind, zou ik echt niet kunnen kiezen. Welk item vinden jullie het leukste?

Volg je me al op Bloglovin of Twitter?

Liefs,
Eva

11 reacties:

 1. Schattige juweeltjes! Mooi gemaakt ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke outfit die je hebt samengesteld! Een peplum top van kant vind ik echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat een prachtig horloge! Hele leuke outfit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat vond ik dus ook! Zo'n roségouden horloge staat écht op m'n wishlist! :)

   Verwijderen
 4. Haha ik kan ook altijd uren rondkijken op de site van Lucardi. Daar hebben ze altijd zoveel leuke dingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke outfit! Vind die roze schoenen echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk artikel, je hebt echt een hele leuke outfit uitgezocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ooooh ik word helemaal blij van deze mooie items <3 Vooral de peplum top en het horloge vind ik helemaal geweldig! Het is een perfecte lente outfit, love it!

  BeantwoordenVerwijderen