donderdag 19 maart 2015

♥ Personal | 11 dingen over mij die je nog niet wist

Nail art van vorige week zondag

Hoi! Ik heb een aantal leuke feitjes op een rij gezet, zodat jullie me een beetje beter leren kennen! 

 Ik heb een tweelingzus, maar we lijken totáál niet op elkaar. M'n zus is een stuk groter en vindt precies het tegenovergestelde leuk van wat ik leuk vind. Ze heet trouwens Fleur.

 Mijn wimpers bij mijn linkeroog hebben twee kleuren: van mijn boven én onderste wimpers is de binnenste helft blond, en de buitenste helft zwart. Best apart eigenlijk...

 Net als mijn wimpers, is mijn haar ook voor een klein deel blond. Ik heb bruin haar, maar er zit een blonde streep doorheen. Als m'n haar goed geborsteld is valt het best wel op ;)

 Ik ben op vrijdag de 13de geboren... Waarom noemen ze dit een ongeluksdag?!

 Ik erger me best wel aan spelfouten. Vandaar dat ik er zelf best goed op let.

 Ik doe Gymnasium én Technasium. Eigenlijk was dit niet echt mogelijk, dus nu mis ik één uur wiskunde en handvaardigheid. Ohja, hierdoor heb ik ook geen eerste uur vrij op maandag en ben ik donderdag 2 uur later uit dan de rest van m'n klas. Je moet er wat voor over hebben, haha.

 Ik ben echt verslaafd aan mijn matte topcoat van HEMA. Als ik denk dat het leuk staat, doe ik eigenlijk altijd een matte topcoat over mijn nail art heen. Bij zwarte nagellak doe ik dat bijna altijd.

 Ik vind het heel leuk om mijn blog aan te passen via HTML. Meestal voel ik me best gelukkig als het me uiteindelijk lukt. Als het niet lukt, zoek ik hulp totdat het wel lukt.

 Als ik iets bedenk wat ik wil doen of hebben, dan moet dat ook gewoon gebeuren. Maar als het niet kan, dan probeer je het toch gewoon alsnog?

 Ik kan alleen knipogen met mijn rechteroog. Is dat raar?

 Nog iets dat je nog niet wist: sinds kort heb ik Twitter! Het is nog even uitzoeken hoe alles werkt enzo, maar ik weet "al" hoe je een Tweet plaatst, haha. Daar laat ik dus ook mijn blogupdates zien.

Dit waren de feitjes! Hopelijk kennen jullie me nu wat beter :D


Volg je me al op Bloglovin? En op Twitter?

8 reacties:

 1. Hihi ik zou willen dat ik HTML begreep... Maar helaas.
  Apart zeg dat je twee kleuren wimpers hebt...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wel onhandig met mascara enzo. Duurt erg lang als ik mascara op wil doen zodat je het blonde deel niet meer ziet, haha :P

   Verwijderen
 2. Wat een leuke feitjes. Inderdaad raar dat je wimpers verschillende kleuren hebben. Bij mij is aan een kant mijn wimpers gewoon uitzich zelf een beetje gekruld en de andere niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke feitjes. En apart dat je twee verschillende kleuren wimpers hebt. Love HEMA matte topcoat!
  X annabel

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om meer over je te lezen! Wat grappig dat je twee verschillende kleuren wimpers hebt. Ik kan helemaal niet knipogen dus vind het niet raar dat je het maar met een oog kan ;D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben ook verliefd op de matte topcoat van de Hema! Hij werkt zo goed en het geeft gelijk een extra effect:)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk om te lezen! Ik kan ook niet knipogen met mijn linker oog ;)

  BeantwoordenVerwijderen