dinsdag 10 maart 2015

♥ Review | Welk merk verkoopt de beste stamping plates? Ik testte het!


Hoi! Ik heb de stamping plates, die ik eerder liet zien aan jullie, getest! Er zit duidelijk verschil tussen de 3 merken die ik testte. Welk merk verkoopt de beste stamping plates?


In mijn shoplog van vorige week zag je al dat ik stamping plates van 3 merken had gekocht: Bundle Monster, MoYou en Mash. Natuurlijk zijn dit niet de enige merken op aarde, maar wel bekende! Ik vergelijk ze qua leukheid ( wat een woord haha), prijs en kwaliteit.


Leukste stamping plate


Ik had het eigenlijk al gezegd bij het vorige review: de stamping plate van MoYou vind ik het leukst! De figuurtjes zijn echt zó cute! Daarom ga ik ze waarschijnlijk bijna allemaal wel een keer gebruiken.Daarna is nr 402 van BM mijn favoriet: er staat echt een heel leuk patroon op, en dat snorretje lijkt me super leuk om op m'n nagels te hebben, zo schattig!
Bijna een gedeelde tweede plaats, maar deze komt toch als derde: nr 26 van Mash! Ik hou echt van de patroontjes die erop staan, zo wordt je french manicure meteen een stuk leuker :)


De overige stamping plates kocht ik omdat er één leuk figuurtje op zit. Bij nr 15 van BM is dat de veer, en bij nr 23 van Mash is dat de panterprint! Om deze post niet vol met foto's te zetten, heb ik de foto even weggelaten. Je kunt de stamping plates wel bekijken bij de shoplog van vorige week donderdag.


Goedkoopste stamping plate

Dit is een overzicht van de prijzen waarvoor ze nu op z'n goedkoopst te koop zijn:
Mash - nr 23 - 1,50
Mash - nr 26 - 1,50 
BM - nr 15 - 1,95
BM - nr 402 - 1,98
Moyou- Hipster Collection nr 03 - €6,30 (of 6,50 bij PrettyPolish)

Het valt op dat de stamping plates van MoYou een stuk duurder zijn. Deze vind ik wel het leukst, dus het was wel de moeite waard. De rest vind ik best goedkoop.Stamping plate met de beste kwaliteit

Ik heb de stamping plates natuurlijk uitgebreid getest voor dit onderdeel. Ik gebruikte hiervoor de stempelnagellak die ik jullie afgelopen donderdag al liet zien. Het kan ook met normale nagellak, maar niet elk lakje is hier geschikt voor.

De stamping plate die ik het beste vind, is die van MoYou. Elk figuurtje komt steeds in z'n geheel op de stempel, en ook in z'n geheel op je nagel (tenzij je het te langzaam doet). Het is ook handig dat er zo'n plaatje aan de onderkant zit, zodat de totale stamping plate iets steviger is.


Daarna, bijna even goed als de vorige, is Mash! Net zoals die van Moyou komt elk figuurtje uiteindelijk goed op je nagel.


Ik vond de stamping plates van Bundle Monster niet echt goed. Als je er stempelnagellak op doet en vervolgens met je schraper de overtollige nagellak weghaalt, is bijna alle nagellak weg en zit er niks meer in het figuurtje. Erg jammer! Als je het dan zo'n 10 keer probeert, lukt het misschien één keer. En stel dat je nou op elke nagel dat ene figuurtje wilt?


Ik zie wel eens op andere blogs dat er wél goed gestempeld wordt met de stamping plates van BM. Geen idee wat er bij mij mis gaat..


De uitslag

Ondanks dat de stamping plate van MoYou het duurst is, vind ik deze wel het beste. De kwaliteit is erg goed zoals je net hebt gelezen, en ik vind de figuurtjes echt geweldig! Mash is op de tweede plek geëindigd, en als derde komt Bundle Monster. Ik vind de stamping plates van BM echt super leuk, maar de kwaliteit valt toch een beetje tegen.

Van welk merk hebben jullie stamping plates? Bevalt dat merk je goed?


Volg je me al op Bloglovin?


8 reacties:

 1. Zelf heb ik een oude stamping plate van de Action die al jaren in mijn kast ligt. Vroeger gebruikte ik hem veel maar nu vind ik het leuker om zelf wat op mijn nagels te maken, maar als ik dit zie begint het toch weer te kriebelen en zal ik eens kijken wat voor figuurtjes er op mijn stemping plate staat! Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ze erg leuk! Ik heb er ooit zelf een gekocht maar die werkte voor geen meter! Of ik deed het zelf fout, dat kan natuurlijk ook ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk artikel, en wat een leuke blog heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk vergeleken! Misschien moet je bij de prijsvergelijking ook kijken naar hoeveel images je krijgt, want op die van Moyou staan er natuurlijk wel veel meer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zelf gebruik ik stamping plates van Max&More, maar deze lijken me ook erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Superhandig, misschien wou ik er zo een aan mn vriendin geven voor haar verjaardag. Nu weet ik goed welke! (zelf weet ik er namelijk echt niks van ;)

  BeantwoordenVerwijderen