woensdag 22 april 2015

13x De leukste dingen zodat je je even niet verveelt


De afgelopen week bedacht ik 13 dingen die je zéker moet doen als je je verveelt. Nu komt het artikel eindelijk online! Benieuwd naar wat ik de afgelopen week op dit lijstje heb gezet?

1. Schrijf vooruit op je blog. Dit is vooral handig voor als je ooit te weinig tijd hebt, zodat je later niet alsnog zit te stressen omdat je vergeten bent om een artikel te schrijven.

2. Ruim je kamer op. Dit kan nooit kwaad, toch? Oke, dit past niet echt bij de titel, want zo geweldig is dit nou ook weer niet, haha.

3. Ga je nagels lakken en gebruik één van deze voorbeelden. Daar staat een soort overzicht dat ik eergisteren online zettte.

4. Maak heel grote wishlists. Meestal maak ik wishlists om vervolgens meer dan de helft weer te verwijderen en maar een paar dingetjes te kopen, maar dat maakt niks uit! Want daar ben je dan wel weer heel erg blij mee gelukkig. De webshops die ik op dit moment leuk vind, zijn hm.com, Mango.com of  Zalando.

5. Ga blogs lezen en maak verschillende collecties op Bloglovin. Lekker overzichtelijk! Het lijkt net Pinterest, maar dan met artikelen. Ik heb bijvoorbeeld collecties van inspirerende outfits, tips, en meer! Volg je mijn blog al op Bloglovin?

6. Orden je bestanden en foto's die op je computer staan opnieuw. De foto's voor mijn blog heb ik bijvoorbeeld op datum opgeslagen in plaats van op naam. Het lijkt onhandig, maar ik vind het juist wel fijn.

7. Hang rond op Youtube en kijk DIT GEWELDIGE FILMPJE van Rutger (Furtjuh), ze bellen random mensen en moeten de gekste woorden zeggen in hun gesprek. Vooral dat laatste gesprek is echt ge-wel-dig!

8. Doe DIY's. Het is echt heel leuk om eens een dagje te DIY'en! Het leukste is om zelf iets te verzinnen. Zoek op webshops naar iets dat je graag wilt en maak het na!

9. Heb je de spullen voor 8 niet? Ga inkopen doen. Dan kun je je daarna bezighouden met 7 :) Waarschijnlijk kom je uiteindelijk met veel meer dingen thuis en heb je meteen weer een leuke shoplog om op je blog te plaatsen, haha.

10. Doe alvast dingen voor morgen of overmorgen, bijvoorbeeld huiswerk. Dit scheelt (over)morgen weer! Eigenlijk heeft de titel hier ook niet echt mee te maken.

11. Hou een brainstormsessie voor nieuwe blog posts. Heb je geen blog, bedenkt dan een aantal doelen die je deze maand wilt behalen.

12. Volg mij op instagram, wie weet volg ik je wel terug!

13. Als je toch bezig bent, heb je dit super schattige filmpje dan al gezien?! Zó schattig! En dat geluid, hahaha.

Welke dingen van dit lijstje gaan jullie zéker doen of hebben jullie net al gedaan?

5 reacties:

 1. Hele leuke tips! Ga ik zeker onthouden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke tips heb je :-) Ik verveel me gelukkig niet zo vaak haha! Het vooruit werken op je blog is altijd handig! Ik probeer in het weekend al mijn blogs voor te bereiden voor door de weeks :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke tips! Ik verveel mij gelukkig bijna nooit. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke tips! Vooruitwerken voor mijn blog moet ik echt wat vaker doen, haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wil heel graag een blog maken maar weet niet dat gratis, makkelijk en handig kan... Weet iemand hoe het moet?

  BeantwoordenVerwijderen