zaterdag 4 april 2015

Last minute DIY voor Pasen: gehaakte paashaas mutsjes!


Ik weet het, hier kom ik een beetje laat mee. Maar ik kwam er gisteren achter dat m'n moeder deze super schattige "mutsjes" met oortjes had gemaakt! En dat wilde ik toch nog even met jullie delen, want ik vind deze mutsjes ZOOOO SCHATTIG!

benodigdheden gehaakte paashaas mutsjes voor eieren

Ik heb ze zelf dus niet gemaakt, dus ik kan jullie niet helemaal uitleggen hoe je deze mutsjes precies maakt. Maar één ding weet ik zeker: ze zijn gehaakt. En hierboven zie je de spullen die je nodig hebt om een mutsje te maken.

gehaakt paashaas mutsje met oren voor ei blauw

Het leuke van deze mutsjes is dat ze niet perfect hoeven te zijn. Natuurlijk moeten ze wel op je eieren passen, maar bijvoorbeeld de oren mogen ook iets minder perfect zijn. Ziet het er niet schattig uit? :3

gehaakt paashaas mutsje met oren voor ei blauw roze

Deze variant vind ik het leukst. Dat roze randje maakt het echt af! Ik denk niet dat ik nog meer dingen kan zeggen over dit mutsje, haha.

Wat hebben jullie - of je moeder, je oma, of misschien wel je vader?! - gemaakt voor Pasen?

Volg je me al op Bloglovin of Twitter? Ik heb ook Pinterest!

Vrolijk Pasen! :D

Liefs,
Eva

15 reacties:

 1. Aah dat ziet er echt schattig uit! Ik ga vanmiddag mijn zusje maar even helpen met eieren verven, altijd leuk haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. awh wat leuk gedaan! ik ben voor het eerst met pasen alleen thuis (oke met mijn vriend en broertje) maar niet moeder die speciale dingen maakt. wil morgen sowieso een uitgebreid ontbijt maken en dit is ook een leuk idee voor erbij ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Cute turorial for these days!

  I invite you to visit my blog and foloow if you liked it! I can follow you back if you want...! ;)

  Regards! :)

  Enai's Soul

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk zeg, ziet er heel schattig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat schattig! Jammer dat ik net terug ben van de paasbrunch met de familie haha. 

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel leuk en schattig! Ik heb trouwens je email beantwoord. Liefs, Ruth

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh dit is echt een heel leuke DIY! Wat leuk gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat schattig gedaan, ze zien er ook zo lief uit :)

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen