vrijdag 24 april 2015

Accessoires voor Koningsdag bij HupHollandHip.nl!


In samenwerking met Huphollandhip.nl mag ik jullie deze super vrolijke sieraden laten zien! De webshop verkoopt vooral armbandjes en nog een aantal andere oranje accessoires, speciaal voor Koningsdag en andere oranje evenementen zoals het WK.Toen ik het pakketje openmaakte was ik meteen heel blij met dit super leuke armbandje dat erbij zat: deze vond ik toch wel het leukst van de hele webshop. Het zijn een aantal leren bandjes aan elkaar en ik vond het wel een erg leuk geheel :) Ik gebruik veel te vaak het woord "leuk".

oranje ring en oranje oorbellen huphollandhip


Verder heb ik ook deze ring en oorbellen ontvangen! De oorbellen zijn helemaal oranje, ook weer perfect voor Koningsdag. Misschien een klein detail, maar ik vind dat het achterkantje van de oorbel fijn is. Soms heb je zo'n achterkant die heel je oor afknelt als je hem iets te ver schuift, (dit klinkt wel héél dramatisch, haha) maar dat gebeurt bij deze oorbellen dus niet.

Oranje ring en rood wit blauw huphollandhip

De roos bovenop de ring is oranje, maar de ring zelf is rood-wit-blauw. Op de website wordt ook nog een versie verkocht die helemaal rood-wit-blauw is, maar deze die ik heb vind ik leuker. Toch zou ik hem niet zo snel dragen, want hij is best groot.

Hier alles nog even op een rijtje:
Armband: €4,95 (voor als je er meerdere koopt, anders €6,95)
Ring: €6,95
Oorbellen: €7,95


Kortom: ik vind de website heel leuk! Sommige items zijn wel een beetje prijzig, maar als ik er zo over nadenk ben ik niet veel oranje items in de winkels hier in de buurt tegengekomen, dus het is echt de moeite waard om eens te kijken op de website! Het armbandje heeft gelukkig wel weer een goede prijs :)

Ik ben klaar voor Koningsdag, en jullie? Gaan jullie trouwens met een kraampje of kleedje enzo spulletjes verkopen? Lijkt me gewoon leuk om te weten haha :)

*Dit artikel bevat minstens één product dat is opgestuurd door een bedrijf

9 reacties:

 1. Deze ring is ook erg mooi! Ik gebruik veel te vaak het woord "leuk" -> ik ook hoor ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke spullen voor koningsdag! Die armbandjes zijn mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Ik heb nog geen idee wat ik ga doen op koningsdag. Ik wou heel graag naar 538 koningsdag maar dat is helaas uitverkocht..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke sieraden, mijn vader is met koningsdag jarig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke sieraden! Ik ga denk ik de stad in met koningsdag. Heb je een nieuwe layout? Hij is super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Alleen de header is nieuw, maar leuk dat je het zegt! :) Ik ben nog steeds aan het zoeken naar een nieuwe lay-out, omdat ik deze niet meer zo leuk vind.

   Verwijderen