maandag 20 april 2015

Artikelen die nog wat meer aandacht verdienen

Ik heb de afgelopen tijd best veel nail arts gemaakt, die vergeleken met andere artikelen toch nog best vaak zijn bekeken. Heb je één van deze artikelen gemist of wil je gewoon een overzicht? Als je iets hebt gemist of het misschien zelfs nog een keer wilt bekijken, kun je naar het artikel gaan als je op de afbeelding klikt!


Dit vind ik echt één van mijn mooiste nail arts! Volgens mij is deze ook het vaakst bekeken. Ik vind hem er erg chic uitzien en het is zeker de moeite waard om deze (nog een keer) te bekijken!


Hier was ik echt heel lang mee bezig geweest, terwijl het er echt simpel uitziet. Ik had eerst alle nagels zo gemaakt als m'n ringvinger, dus dat was best veel werk. Uiteindelijk had ik alles eraf gehaald en de rest roze gelakt.


Deze foto is iets minder scherp en wat donkerder dan de andere, sorry daarvoor! Maar dat maakt de nail art niet minder leuk :)


Deze vind ik erg goed gelukt. Het ziet er moeilijker uit dan dat het is! Als je naar de uitleg/tutorial wilt gaan, kun je op de afbeelding klikken.


En dan de laatste nail art: deze is op een heel andere manier gemaakt dan de meeste nail arts die ik maak. Heb je het artikel ervan nog niet gelezen en ben je benieuwd? Dan kun je gewoon weer op de afbeelding klikken.

Het is jullie misschien opgevallen dat ik de afgelopen 2 weken geen nail art heb gemaakt. Binnenkort komen er weer nail arts aan hoor! En ook leuke reviews van geweldige nagelstickers! (al zeg ik het zelf, haha)

Welke nail art vinden jullie het mooist? Kijken jullie al uit naar de volgende nail art of zie je liever een ander soort artikel terug op m'n blog?

P.s.: Ik zoek, omdat ik over meer blog dan nail art, nog steeds een andere blognaam die niet direct aan één onderwerp is gekoppeld. Ik ben je héél erg dankbaar als je je ideeën naar me mailt!

5 reacties:

  1. Ik vind je nailarts altijd erg leuk! De laatste nailart is mijn favoriet!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke nail arts. Ik vind de laatste het mooist :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die met het kante randje vind ik het mooiste! De bovenste trouwens ook. Ik vind ze allemaal mooi, haha!

    BeantwoordenVerwijderen