dinsdag 7 april 2015

Budget merk: Perfect Touch nagellak (wit)

Swatch big bazar perfect touch nagellak wit
Ik kocht dit lakje omdat ik hem voor maar 1 euro natuurlijk niet kon laten liggen. Er zit 11 ml in  een flesje, wat ik niet weinig vind. Ik heb trouwens niet zo netjes gelakt, sorry daarvoor!

Eigenlijk wilde ik dit nagellakje al een tijdje laten zien. Bij deze nail art had ik hem al een keer eerder gebruikt, maar ik had nog niet m'n hele nagels ermee gelakt. Nu heb ik dus wel al m'n nagels ermee gelakt, maar ik ben er niet echt tevreden over..

Swatch & Review


Swatch big bazar perfect touch nagellak wit 1 laagje

Het eerste laagje dekt niet goed, maar dat is eigenlijk wel normaal. De nagellak is wel erg dik en streperig, dus ik kreeg m'n nagels er niet zo goed mee gelakt. Bij het tweede laagje werd het nog erger. 


Swatch big bazar perfect touch nagellak wit 2 laagjes

Je kunt het niet zo goed op de foto zien, maar nu er twee laagjes op mijn nagels zitten, valt het pas echt goed op hoe dik de nagellak is. De nagellak ruikt trouwens erg vreemd. En als laatste minpunt: het lakje droogt erg slecht! Ik zet mijn zoektocht naar een mooi wit lakje dus voort, haha.

De Big Bazar verkoopt nog veel meer kleuren van dit merk. Gelukkig heb ik die er niet bij gekocht, want ik ben écht niet tevreden over deze nagellak. Hij was wel goedkoop gelukkig :P


Ik heb op andere blogs trouwens wél goede reviews voorbij zien komen. Dit was wel weer van een ander kleurtje van dit merk.

Hebben jullie betere ervaring met dit merk nagellak?


Volg je me al op Bloglovin?

Er komt binnenkort ook een swatch online van het lakje dat ik bij deze shoplog liet zien! Je kunt het resultaat al een beetje zien bij de laatste foto van dit artikel.

9 reacties:

 1. Ik heb een witte van Primark die was ook drama, een andere witte die ik heb is van Essence en die is wel goed! Het is eigenlijk een basecoat maar werkt goed :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat dit lakje niet zo goed is. Het is altijd zo moeilijk om een goede witte nagellak te vinden! xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb er ooit een gekocht in frankrijk, merkloos geloof ik :P maar die was wel goed, hij zat in een soort zetje. Verder heb ik er wel een van de Etos die is ook best goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb een witte van Rimmel en ben daar erg blij mee! 60 seconds, dus droogt lekker snel. Er zijn wel 2 laagjes nodig.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg mooi kleurtje! Die van Sinful Colors zijn ook super dekkend!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. He jammer, ik hoor dat die van de Hema erg goed is.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat jammer dat hij niet naar je zin is, zelf heb ik ook deze lak en geen problemen ermee, toch heb ik pas ook een review gelezen met dezelfde klacht over het steperig zijn...Ook de andere 2 lakken die ik van Perfect touch heb bevallen mij echt erg goed....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik had pas het review daarover op uw blog gelezen! Toen begon ik weer te twijfelen of ik alsnog iets van hetzelfde merk moest kopen, maar ik denk dat ik het voortaan bij Hema of Sinful Colors hou :)

   Verwijderen
 8. Jammer dat deze toch niet zo goed is. Ik heb een witte nagellak van 2B en deze vind ik zelf erg fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen