zaterdag 18 april 2015

Long lasting EXOTIC nailpolish van Hema


Dit super mooie zomerse kleurtje heb ik deze en vorige week op mijn nagels gedragen. Ziet het er niet héél vrolijk uit? Het lakje was goed te combineren met mijn ananastrui die ik vorige week liet zien!

Het is een perzikkleurig lakje, dat in het echt net iets donkerder is dan op deze foto. Ik vind het echt een heel mooie kleur en hij is perfect voor de lente/zomer!


Dit lakje heeft minstens 2 laagjes nodig om goed te dekken. Op de foto heb ik twee laagjes, maar omdat 3 laagjes nooit perfect opdroogt, heb ik geen derde laagje gelakt. Eigenlijk was een derde laagje wel nodig voor een wat mooier effect.

EN DAN KOMT NU HET BESTE VAN DIT LAKJE: Ik heb hem echt al sinds 3 april op m'n nagels. Hij zit er op m'n ringvinger en wijsvinger nog perfect op, en op m'n pink ook! Op m'n duim & wijsvinger niet, maar dat komt omdat ik het er half afhaalde tijdens het douchen. Als je er dus niet aanzit blijft dit lakje echt héél lang zitten! Kun je dit je voorstellen, als ik ook nog in Zeeland ben geweest met school en tussen de modder/stenen/in het water naar (zee)diertjes heb gezocht? De nagellak bleef er gewoon opzitten!

Ik ben dus heel enthousiast over dit lakje, maar dat ben ik eigenlijk wel vaak over de lakjes van Hema. Ik weet dat bij sommigen de nagellak er al na 4 dagen af is, dus als dat normaal is bij jou, denk ik dat je er niet vanuit moet gaan dat dit lakje er bij jou ook zo lang op blijft zitten. Maar wie weet blijft het wel lang zitten :)

Dit lakje is voor €2,50 te koop bij de Hema en er zit 11 ml in het flesje.

Welke kleur raden jullie aan voor de lente en/of zomer?

6 reacties:

 1. Mooi kleurtje, daar hou ik wel van! En wauw super dat die nagellak zo lang op je nagels blijft zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh wauw wat een tof kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi kleurtje en wat fijn dat hij er zo lang op blijft zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ah super mooi peachy kleurtje! en de prijs is ook fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een beauty! Ik vind zulke kleuren erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi kleurtje!

  XO Imke // www.pastellics.com

  BeantwoordenVerwijderen