maandag 27 april 2015

Oranje water decals van BornPrettyStore + kortingscode!


17 dagen duurde het voordat mijn pakketje van BornPrettyStore aankwam. Er werd gezegd dat het 4/5 weken zou duren, dus ik was natuurlijk heel blij toen bleek dat het pakketje al eerder aankwam! Van de spulletjes die ik van de webshop uit mocht zoeken, is dit het eerste review: ik laat één van de vijf nagelstickers zien die ik had uitgekozen. Ik heb ook nog wat andere dingen uitgekozen hoor! Dat laat ik ook nog zien! :D
Bij het setje met nagelstickers zat ook een vijl en een stokje dat je als bokkenpootje kunt gebruiken. Dat stokje heb ik niet gebruikt, maar ik vond het wel fijn dat er een vijl bij zat!

Omdat het natuurlijk vandaag Koningsdag is, koos ik dus voor de oranje met paarse nagelstickers. Tenminste, ik dácht dat het stickers waren. Na een tijdje prutsen kwam ik erachter dat het water decals waren. Ik pakte een glaasje water en ging aan de slag.

Hoe werken water decals?!


1. Je knipt één water decal uit.
2. Je houdt hem met een pincet vast en houdt hem in het water
3. Dan kun je hem héél makkelijk van het kartonnetje afschuiven
4. Je plaatst de water decal op je nagel.
5. Je houdt de decal met één vinger op z'n plaats en vijlt de rest eraf
6. Topcoat eroverheen en klaar!

Don'ts voor water decals, uit eigen ervaring: 

Je moet ze vooral niet te lomp vijlen omdat je dan de water decal stuk maakt, je moet niet aan je water decal zitten als je er net topcoat overheen hebt gedaan, je moet geen diep glas gebruiken voor het geval dat je decal zinkt, én je moet ze, als ze te groot zijn, niet té ver afknippen. Dit overkwam mij dus allemaal, haha.


Helemaal perfect ziet het er niet uit, maar dit is het resultaat! Ik vind het er eigenlijk wel heel leuk uitzien :) 


Ik moet wel zeggen dat het na een beetje oefenen al wat beter lukt. Bij de volgende review vertel ik er ook meteen bij hoelang deze water decals bleven zitten, want dat weet ik nu nog niet. Je kunt de water decals hier vinden en ze kosten maar €3,77!

En nu de kortingscode die ik beloofde!

Speciaal voor de lezeressen van mijn blog is er een kortingscode gemaakt, die je waarschijnlijk al in de sidebar van m'n blog zag: WHPW10. Je krijgt er 10% korting mee op de items van BornPrettyStore die niet afgeprijsd zijn. Nog iets leuks aan die webshop: geen verzendkosten! Ze verkopen trouwens ook kleding en sieraden.

Met mijn nagelstickers, oranje ananastrui en de sieraden die ik vrijdag liet zien, ben ik helemaal klaar voor Koningsdag! Ik ga vandaag nog even lekker rondneuzen op de Koningsdagmarkt bij mij in het dorp, dinsdag ga ik naar de Efteling, en donderdag ga ik winkelen in Rotterdam. Het is heerlijk om vakantie te hebben!

Wat zijn jullie plannen voor deze week?


*Dit artikel bevat spullen die zijn opgestuurd door een bedrijf :)

9 reacties:

 1. Wat een leuke nagellak printje en wat fijn dat je ze al na 17 dagen ontving!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk printje heeft die nagelsticker! Dat is best snel na 17 dagen, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind dat printje echt heel leuk! Zelf heb ik nog nooit water decals gebruikt. Ik ben benieuwd naar de andere dingen die je hebt uitgekozen :).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er echt heel leuk uit! Ik hou ook wel van dit soort printjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuk printje, en ook makkelijk om aan te brengen! Nog even oefenen maar dat heb ik ook met waterdecals ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah wat leuk dat je mijn 200ste volger bent, dankjewel! Mooie nagellook! x

  BeantwoordenVerwijderen