donderdag 30 april 2015

Outfit | A cold day
Eindelijk, mijn eerste outfitpost! Dit wilde ik eigenlijk al heel lang op m'n blog zetten, maar het kwam er steeds niet van. Nu staat hij dus eindelijk online, enjoy! :)


Ik had gisteren gewoon een simpel shirtje aan met mijn lievelingsvest: hij is zo lekker warm! Toch had ik het alsnog koud hoor, deze foto was rond 8 uur gemaakt en het was echt heel erg koud toen.Ik hou echt van deze schoenen <3 Het zijn de nike air force 1. Ze lopen echt super fijn, maar in het begin was het wel erg wennen omdat de zool nogal dik is. Een nadeel is dat als ik nu op andere schoenen met een normale zool ga lopen, dat het dan lijkt alsof ik op de grond loop, haha.


Ik heb nog steeds niet de sieraden van de H&M gekocht die ik al heel lang wil, die hadden echt perfect gestaan op dit shirt! Ik denk dat ik ze binnenkort alsnog ga kopen.


Mijn super leuke armbandje van de Lucardi :)


En dit is de buurkat :D Ik had mijn horloge die ik kreeg van de Lucardi om, het artikel daarvan vind je hier terug.

Shirt - H&M
vest - Esprit
schoenen - nike
broek - eksept (jup, dit schrijf je echt zo)
Sieraden - Lucardi

Willen jullie vaker outfits zien?

11 reacties: