donderdag 7 mei 2015

Catrice LE Doll Collection - cuticle tattoos!


Nu deze cuticle tattoos al bijna niet meer in de winkels liggen, review ik ze pas. Lekkere timing weer, haha. Ze liggen nog tot half mei in de winkels, dus als je ze nog wilt hebben moet je snel zijn!


Ik zag deze tattoos in een persbericht en móést ze gewoon kopen. Ik vind zo'n strikje boven je nagel echt heel schattig! Toen ik ze dus kocht, dacht ik dat het hetzelfde zou werken als normale tijdelijke tattoos. Niet dus. Je hebt er geen water voor nodig!


Zo werken deze cuticle tattoos:

♥ Knip één cuticle tattoo uit
♥ Haal de achterkant eraf
♥ Leg het op je droge, schone huid, nét boven je nagel
♥ Druk het stevig aan (5 sec) en haal het er daarna af.


Dat laatste lukte niet echt. Ik heb dat strikje best lang aangedrukt, maar alleen het midden zat toen op m'n huid. Uiteindelijk had ik mijn tactiek aangepast: Ik gebruikte dezelfde tactiek als je nodig hebt om van die wrijfstickers (is dit een woord?!) ergens op te plakken. Ik pakte mijn stokje dat ik bij een setje nagelstickers kreeg, en drukte daarmee de cuticle tattoo aan. Toen lukte het gelukkig wel, yay!

Hoelang blijven deze cuticle tattoos zitten?

Op dag één zaten ze er perfect op, behalve een klein gedeelte van het strikje dat niet zo stevig op m'n huid zat. Bij dag twee zaten er heel kleine barstjes in de tattoo, maar dat viel mee. Jammer genoeg was er een klein stukje van het strikje af vandaag, de derde dag. Conclusie: ik vind dat ze alsnog best lang blijven zitten en ik raad ze zeker aan!

Zoals ik al zei, ze zijn nog maar tot half mei te koop. Ze kosten €2,39 en zijn o.a. te koop bij de Kruidvat. Misschien koop ik voor die tijd nog wel een tweede setje, want daarna zijn ze niet meer te koop terwijl ik ze toch wel heel erg leuk vind.

Dit lakje heb ik nu op m'n nagels.

Rennen jullie nog snel naar de winkel om deze cuticle tattoos te kopen?

11 reacties:

 1. Het ziet er echt super schattig uit! Ik had ze al eens voorbij zien komen, maar misschien dat ik het toch maar eens wil gaan proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind dit zo leuk! Ga ze maar kopen denk ik :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dit had ik nog nooit gezien maar het is zo cute! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Normaal gesproken ben ik hier geen fan van maar dit vind ik wel heel erg leuk. Ook leuk in combinatie met witte of zwarte nagellak.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben nooit zo enthousiast over deze tattoo's, maar dit ziet er toch wel heel leuk uit tot mijn verrassing haha :).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ahw die tattoos zijn zo cute! Normaal ben ik niet zo van tattoo's, maar deze vind ik wel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen