maandag 18 mei 2015

Fashion // 4 outfits voor 40 euro

Ik heb een aantal leuke, zomerse outfits samengesteld, voor minder dan €40! Als je goed rondkijkt (op internet) vind je makkelijk een outfit binnen dat budget. Daarom is dit ook weer een soort wijze les voor jullie vandaag.Als eerste deze kleurrijke outfit. Dat shirtje vind ik echt heel mooi en kost €14,99. Hij is wel wat korter, dus hij past goed bij de highwaisted broek. De broek kost ook niet veel, namelijk €9,99. De broek ziet er op de afbeelding leuk uit, maar in de winkel is hij toch wat minder leuk. Jammer, want anders had ik hem gekocht!

Totaalprijs: €24,98
Deze outfit lijkt een beetje saai/basic, maar ik denk dat dat wel meevalt en zeker als je er bijvoorbeeld nog wat kleurrijke sieraden bij draagt. Het shirt kost maar €5,99! En de prijs van het vest valt ook mee, die kost namelijk €19,99. Beide komen van de Mango. De broek kost net zoals de vorige broek weer €9,99. Ik begin me nu eigenlijk af te vragen waarom de prijzen nooit een heel getal zijn.

Totaalprijs: €35,97

Verder kwam ik nog een leuke peplumtop bij de Vero Moda tegen voor €22,95. Niet echt budget, maar ook niet te duur vind ik, ik zou hem het liefst meteen bestellen haha. Omdat het shirtje zo licht is, vond ik de lichte broek er ook goed bijpassen. Bij de H&M heb je hem voor €9,99.

Totaalprijs: 32,94

Deze lichtgroene broek kost €18,00 en is perfect voor de lente! Omdat de broek al een kleur heeft heb ik een wat simpeler shirtje uitgezocht. Het shirt kost €9,99. Om de look iets leuker te maken heb ik er een kimono aan toegevoegd! Die kost €14,99.

Totaalprijs: €42,98*

Hopelijk heb ik jullie ervan overtuigd dat een leuke outfit niet duur hoeft te zijn! Ik koop zelf ook het liefst mijn kleren zo goedkoop mogelijk vanwege m'n budget, maar het moet dan natuurlijk wel iets heel leuks zijn wat ik ook echt ga dragen.

De afbeeldingen zijn trouwens aanklikbaar, dan ga je naar de website waarop ze te koop zijn.

*Omdat de rest zo goedkoop is, mag deze look toch wel 3 euro te veel zijn? ;)

Geven jullie veel uit aan een outfit?

8 reacties:

 1. Wat een leuke outfits zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah die peplumtop van outfit 3 is leuk! En de kimono van outfit 4 vind ik ook erg mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke kleding! Dat is inderdaad niet veel voor een heel outfit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke outfits! Hahah, ik vraag me ook altijd af waarom prijzen niet gewoon een heel getal zijn, die ene cent krijg je toch vaak niet. Vast omdat €9,99 er goedkoper uitziet dan €10,00

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk allemaal! Ik hou van budget kleding :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk zo'n artikel! Vind de laatste outfit erg leuk met die kimono!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke en handige posts! Ik koop ook altijd liever goedkope items, vooral omdat ik altijd erg snel uitgekeken ben op dingen ;).

  BeantwoordenVerwijderen