zaterdag 23 mei 2015

Je eigen notitieboekjes, kaarten en meer ontwerpen bij Webprint

Notitieboekjes en kaarten webprint

Een tijdje geleden mocht ik iets bestellen bij webprint.nl. Ze verkopen er o.a. foto's op canvas of hout, kaarten en notitieboekjes met je eigen ontwerp erop, telefoonhoesjes, en nog véél meer. Daarom duurde het ook best lang voordat ik een keuze had kunnen maken. Wat moet je in hemelsnaam bestellen als er zoveel keuze is?

Notitieboekjes webprint A4

Omdat mijn huidige notitieboekje best wel klein is, heb ik twee notitieboeken besteld bij Webprint. Ze zijn A4 formaat en hebben 100 bladzijden: lekker veel schrijfruimte dus. Ze hebben alleen geen kantlijn, maar dat vind ik niet erg. Ik vind het zelfs een pluspunt, maar ik kan me voorstellen dat je liever een notitieboekje mét kantlijn hebt.

Toen kwam het moeilijkste: wat voor ontwerp wilde ik op m'n notitieboekjes? Ik was eerst van plan om zelf iets te maken, maar na even zoeken op Pinterest kwam ik vanalles tegen dat ik op m'n notitieboekje wilde. Nog even een mooie kleur voor de achterkant uitzoeken, tekst erbij, en ik was klaar. (Gemaakt met Picmonkey)

Notitieboekje webprint A4

Ik vind de notitieboekjes erg leuk geworden en de kwaliteit is goed. Het papier is niet te dun en ondanks dat ik best kleine foto's had uitgezocht, kun je dat niet zien aan de kwaliteit. Ja, natuurlijk is de foto op zo'n groot notitieboek minder scherp als je een kleine foto hebt uitgezocht, maar dat valt gewoon echt niet op.

Notitieboekje webprint A4

Ik ben erg blij met de notitieboeken en ik heb deze op de foto meteen in gebruik genomen. Ze zijn natuurlijk wel iets duurder dan wanneer je ze koopt in de winkel, maar je hebt wel een eigen uniek ontwerp én je hebt goede kwaliteit. Een notitieboek kost €12,95.

Kaarten ansichtkaarten webprint

Omdat ik de afbeelding die ik op Pinterest had gevonden zo schattig vond, heb ik er ook kaarten van laten maken. Voor 10 kaarten betaal je €7,95. Dat is dus 80 cent per kaart, niet veel toch? En dan heb je ze ook nog eens zelf mogen ontwerpen. Nouja, ik maakte ze niet zelf, maar dat kan natuurlijk wel.

Ik vind het in ieder geval een erg leuke webshop, en dus vooral omdat je zelf kiest hoe iets eruit gaat zien. Het is dus zeker de moeite waard om eens te kijken op webprint.nl.

Download hier het eerste notitieboekje - hier het tweede - en hier de kaart

Welk notitieboekje vinden jullie het leukst?

*Dit artikel bevat minstens één product dat is opgestuurd door een bedrijf.

12 reacties:

 1. Wauw je notitieboekje vind ik echt geweldig! Super leuk ontwerp :).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een handig boekje! Ook een super mooie illustratie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat dit ook kan bij Webprint (kende de webshop wel maar wist niet dat dit ook mogelijk is) ziet er schattig uit x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw! Wat cool om dit te kunnen doen! Ik vind het er prachtig uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk die notitie boekjes! Heel leuk ontwerp!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, ze zijn beide heel leuk geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het ziet er super mooi uit, cute! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die notitieboekjes zijn echt leuk! En je kunt er nooit genoeg van hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet er super leuk uit, zoiets zou ik zelf ook wel willen hebben! Leuk gedaan hoor :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh, wat leuk! Ik wist niet dat je op webprint je eigen notitieboekje kon laten maken. Lijkt me in ieder geval wel de moeite om iets te hebben dat helemaal je eigen stijl is :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zo leuk dat je dit ook hier kunt laten maken! Je hebt er echt iets moois van gemaakt

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat leuk. Je hebt een heel leuk printje gekozen x

  BeantwoordenVerwijderen