donderdag 21 mei 2015

My week in pictures // Mei 2015

Ik heb eigenlijk nog nooit laten zien wat ik allemaal heb gedaan in een week, met de simpele reden dat ik gewoon niet zoveel meemaak. Wow dat klinkt echt saai. Maar nu voor de verandering werd het wel een keer tijd dat ik het wél liet zien, al is het niet heel spectaculair haha. Het is trouwens vanaf 11 mei.

Maandag, meteen na de vakantie moest ik een schoolopdracht inleveren. We moesten een stoel maken, zo groot klein dat een barbie erop kan zitten. Ik vond de opdracht heel leuk en op de foto's zie je het resultaat! Door de stoel om te klappen heb je geen normale stoel meer, maar een ligstoel. Ik vind het nog best goed bedacht van mezelf haha.


In korte tijd won ik twee winacties, dat gebeurt me echt nooit. Bij één van de winacties won ik dit geweldige shirt! Dinsdag kwam hij aan. Bij de andere winactie won ik een mooie ketting, die ik dezelfde dag nog stuk liet vallen, lekker handig weer.. Daarna had ik hem weer gelijmd en je ziet er gelukkig niks van. Met die ketting ben ik ook héél blij en ik zal hem vaak gaan dragen. Hij is roze, precies mijn kleur!Op dinsdag kwam ook een pakketje aan van Webprint. Ik mocht namelijk een aantal van hun producten reviewen. Ik ben ontzettend blij met de spullen die ik kreeg en zal er dus binnenkort een review van online zetten. Op de foto zie je de twee notitieboeken, maar ik ontving ook een setje kaarten.De dag voor moederdag (zaterdag), liet ik een kaart opsturen door kaartwereld.nl. Ik wist dat de kaart niet op tijd zou komen, maar omdat de kaart gratis was door zo'n kortingscode die ik via internet tegenkwam, bestelde ik hem alsnog. Hij kwam op dinsdag aan. Beter laat dan nooit, toch? :P


Op woensdag verkocht ik ein-de-lijk één van mijn shirtjes die ik te koop had. Nu de rest nog haha. Als je nog shirtjes / broeken zoekt voor 4 à 5 euro per stuk, mail me even :)


Op zaterdag maakte ik een DIY. Wat het is geworden, zul je nog wel zien op mijn blog! De DIY is in ieder geval erg uniek, omdat ik hem nog nergens ben tegengekomen.

Zaterdagavond vond ik een geweldige lay-out op internet. Dus ik downloadde hem en zette hem op m'n blog, maar er is nog van alles mis mee jammer genoeg. Ik ben nog steeds druk bezig om dat allemaal op te lossen.


Zondag, de dag waarop ik dit typ, moet ik eigenlijk nog huiswerk maken en lezen. Héél veel lezen. Woensdag hebben we een boektoets over een Engels boek, terwijl ik het boek nog niet uitgelezen heb. Ik lees ook ontzettend sloom. Het boek dat ik uitkoos heeft trouwens allemaal woorden die ik niet ken! Dat wordt dus nog even flink doorlezen. Als dit artikel online komt, dan is de boektoets gelukkig al geweest.

Edit: de boektoets ging goed! Ik had uiteindelijk 136 van de 256 bladzijden gelezen en een kleine samenvatting op internet. Ondanks dat ik dus maar net de helft had gelezen, kon ik daar gelukkig niets van merken tijdens de toets. Maar voortaan wel iets minder vaak uitstellen.. Heeft iemand tips?


Verder wil ik jullie nog even bedanken, ik heb 100 volgers gehaald! Ik ben er echt enorm blij mee en ik ben eerlijk gezegd ook wel een beetje trots. Wat begon als een simpel nail art blogje, met donkere, slechte foto's met een simpel tekstje erbij,  is nu uitgegroeid tot een blog waar ik echt trots op kan zijn met veel bezoeksters die lieve reacties achterlaten. Ik word nog steeds blij van elke reactie die ik krijg!

Wat vinden jullie van m'n nieuwe lay-out? Wat denken jullie dat de DIY is geworden?

7 reacties:

 1. Wauw gefeliciteerd met je 100 volgers! Ik word ook altijd vrolijk van de lieve reactie's de mensen achterlaten op mijn blog. Leuk artikel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk gefeliciteerd met me 100 volgers! Leuk dat stoeltje, vind hem best grappig en leuk gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke stoeltje heb je gemaakt! Fijn dat je nu een van je t-shirts verkocht hebt! Ik ben benieuwd naar je DIY ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd! Je zei dat je bezig ben met het bewerken van een andere layout, hoe doe je dat als je ook nog deze hebt? Daar heb ik namelijk altijd problemen mee:( Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik bedoelde dat ik hem heb gedownload en op m'n blog gezet, dus hij is nu al live te zien haha. Bedoel je met je vraag hoe ik de nieuwe lay-out zou bewerken als ik nog m'n oude lay-out op m'n blog heb? Dat los ik altijd op door het eerst op een testblog te bewerken. Daarna zet ik hem van m'n testblog over naar deze blog.

   Als dat je vraag niet heeft beantwoord, kun je me altijd mailen :)

   Verwijderen
 5. Ik ben erg benieuwd naar je DIY. Wat leuk het shirt wat je hebt gewonnen.

  BeantwoordenVerwijderen