woensdag 13 mei 2015

De simpelste nail art ooit - Nail art studs van BornPrettyStore


Normaal gezien laat ik wat moeilijkere nail arts zien, maar vaak is een simpele nail art net zo leuk! Ik kreeg een doosje met nail art studs van BornPrettyStore, waarmee ik snel en simpel deze nail art heb gemaakt.


Ik heb -zoals je waarschijnlijk al zag- weer mijn mooie oranje lakje gebruikt voor deze nail art. Toen ik jullie mijn cuticle tattoos liet zien, had ik dit lakje ook op m'n nagels.


Op de foto's heb ik twee laagjes nagellak op en daar overheen een matte topcoat. Ja, alweer een matte topcoat. Ik kan hem echt aan iedereen aanraden! Hij komt van de Hema en kostte €2,75.


Om het toch een beetje een nail art te maken, heb ik dus de nail art studs die ik van BornPrettyStore kreeg gebruikt. Ik vind het er simpel maar erg leuk uitzien en mijn nail art was snel klaar. Het is wel jammer dat na een aantal dagen de kleur een beetje van de studs afgaat (pas als ze op je nagels zitten hoor!).


Niet alleen de matte topcoat van de Hema die ik gebruikte, maar ook de nail art studs van BornPrettyStore raad ik aan. Ze blijven makkelijk op je nagel zitten (zonder nagellijm!) en je krijgt best veel studs voor weinig geld. Er zitten gouden en zilveren, grote en kleine studs in het doosje. De perfecte combinatie vind ik.

Wat handig is, is dat je het deksel ervan kunt draaien. Op die manier kun je steeds uit één vakje tegelijk je studs pakken. Dat is erg fijn als je doosje valt en niet de hele kamer vol ligt met studs ;)

Je kunt de nail art studs HIER vinden en ze kosten $3,31, dus €3,02. Voor die prijs heb je ze dus ook echt thuis, want de verzending is gratis. Mijn doosje met studs zat trouwens niet zo vol als je op de afbeelding op BPS ziet, haha.

Vergeet niet mijn kortingscode WHPW10 van 10% te gebruiken als je bestelt bij BornPrettyStore! De code is geldig op alles wat niet is afgeprijsd.

Houden jullie van moeilijke nail arts of is een simpele nail art net zo leuk?

Review oranje lakje Hema
Review cuticle tattoos Catrice
Review oranje nagelstickers BornPrettyStore

*Dit artikel bevat minstens één product dat is opgestuurd door een bedrijf

12 reacties:

 1. Wauw, ziet er echt gaaf uit met die tattoo erbij! Ik ga morgen even naar het kruidvat rennen om te kijken of ze nog te koop zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schattige nail art zeg! Super leuk gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Zo'n soort kleurtje heb ik nu ook op mijn nagels.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schattige steentjes, lekker makkelijk inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk die studs! Ziet er erg mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oooh dat ziet er echt tof uit. Simpel, maar leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuk! Ikzelf hou meer van wat simpelere nailart dus dit is echt iets voor mij haha

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel leuk gedaan! Simpel, maar toch uniek & mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. erg leuke nail-art, ondanks dat het zo simpel is ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 10. mooie nail-art! ik heb nu ook zo'n kleur nagellak op ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ziet er heel goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen