maandag 11 mei 2015

Wat ik fijn vind aan het feit dat ik niet op vaste dagen blog


In het begin blogde ik op vaste dagen. Steeds had ik niet genoeg tijd om nog een artikel te schrijven, foto's te maken etc. Er zitten natuurlijk wel voordelen aan het hebben van vaste blogdagen, maar toch vind ik het het fijner als ik niet zo'n vast schema heb. Daarom sla ik soms wel eens een dagje over, of ik plaats meerdere artikelen dan gewoonlijk.


De nadelen van vaste blogdagen:
- Wat als je nou een keer geen inspiratie hebt?
- Minder goede artikelen, omdat je misschien een keer te weinig inspiratie had voor een goed artikel. Niet dat ik de beste artikelen schrijf, but you know what I mean :)

Wat ik fijn vind aan het feit dat ik niet op vaste dagen blog:
- Geen stress als het al te laat is en ik geen tijd heb gehad om foto's te maken.
- Ik kan, als ik minder artikelen vooruit gepland heb, een artikel een dag later plaatsen.
- Geen stress als ik geen inspiratie heb.
- Ik heb dus ook meer tijd om inspiratie op te doen.
- Het is makkelijker om te accepteren dat ik bijvoorbeeld even geen nail art online zet, omdat hij mislukte.

Ik heb in de vakantie weer een aantal artikelen vooruit geschreven, dus die heb ik gepland staan zodat ik deze week niet te veel aan m'n blog hoef te doen, want nu je dit leest is mijn vakantie nét voorbij.

En de foto? Die wilde ik gewoon even delen haha. Ik ontdekte dat we serieus zo'n mini-wegwijzer hebben waar plantennamen op staan, best cute eigenlijk. Ohja, ik zag dat je met Picmonkey van alles bij je foto's kan zetten, dus vandaar die vogel :)

Bloggen jullie op vaste dagen?

Volg je me al op Bloglovin?

11 reacties:

 1. Ik vind het ook fijn dat ik niet op vaste dagen blog. Zo kan ik meer mijn eigen gang gaan en een post schrijven als ik dat wil, en niet omdat het "moet". xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is wel handig als je niet op vaste dagen blogt, ik meestal wel maar soms lukt dat gewoon niet en komt het een dagje later online ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto! Ik vind het ook fijn dat gewoon die vrijheid heb, maar misschien is het soms voor mijn lezers wel handig :s. Leuk artikel! liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik blog ook niet op vaste dagen. Wel had ik dat ik elke week een post over een bepaald onderwerp schreef, maar ook dat werd vervelend, omdat ik soms geen inspiratie had. Zonder vaste dagen bloggen is ook veel rustiger! Liefs, Fenna

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik blog wel op vaste dagen maar ik kan me voorstellen dat het ook fijn is om niet op vaste dagen te bloggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik blog ook niet op vaste dagen.
  Gewoon wanneer ik zin/tijd heb.
  Dat vind ik vaak de beste artikelen geworden!
  Leuke foto trouwens haha

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel goed dat je deze keuze gemaakt hebt! Ik blog ook wanneer ik wil, niet elke dag of vaste dagen. Het moet natuurlijk ook leuk blijven ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik blog in principe van maandag t/m vrijdag en tot nu toe lukt het me altijd om dan ook echt een artikel online te hebben. Ik plan altijd een week vooruit. Maar als ik ff dagje niets heb dan niet want ik blog echt omdat ik voldoening uithaal en het moet niet een verplichting zijn. Goed dat deze manier van bloggen goed bij jouw past.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik kan me hier helemaal in vinden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Goed stukje! Bij mij is het heel erg afwisselend, soms wel op vaste dagen en soms niet. Meestal werk ik een klein beetje vooruit zodat ik bijvoorbeeld gewoon foto's kan maken op een moment dat ik daar tijd voor heb en dat werkt wel goed :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel herkenbaar! Ik probeer wel iedere dag iets online te zetten, maar houd mij inderdaad niet meer aan vaste tijden! Ik ben je trouwens gaan volgen via bloglovin. Hopelijk neem je ook nog eens een kijkje op mijn blog!
  LIefs

  BeantwoordenVerwijderen