dinsdag 26 mei 2015

Nail art // mini watermeloentjes!

Omdat het bijna zomer is, leek het me wel leuk om een zomerse nail art te maken. Nadat ik wat inspiratie had opgedaan via andere blogs, besloot ik om mini watermeloentjes te maken.

Dit zijn de kleuren die ik heb gebruikt. Je kunt wel zien dat ik een grote fan ben van Hema nagellakjes! Dat is ook het enige merk dat ik nu nog gebruik. Ik vind dat ze lang genoeg (1 of 2 weken) blijven zitten en ze zijn erg goedkoop, namelijk €2,50 per stuk.

Dit gebruikte ik ook. Dit gebruik je in plaats van plakband. Het is makkelijk in gebruik en je ziet - in tegenstelling tot plakbad - waar je het hebt opgeplakt. Ik heb het ontvangen van BornPrettyStore om te reviewen. Je kunt het HIER kopen en het kost €0,90.

Eerst knipte ik één strookje van het roze A4-tje af. Nadat ik de achterkant eraf had gehaald, knipte ik het in drie delen en maakte ik een driehoekje op m'n nagel. Daarna vulde ik het in met roze nagellak. Dit herhaalde ik vier keer.

Als je daarna nog met een kleine dottingtool of satéstokje een groen randje maakt, heb je dit als resultaat. Ik vind het eigenlijk een beetje op pizzastukjes lijken..

Omdat ik niet goed ben in het maken van kleine details, had ik de pitjes van de stukjes watermeloen getekend met een zwarte fineliner. Als het goed is blijft dat gewoon zitten. Ik kreeg de pitjes niet goed op de foto, omdat mijn camera niet goed focust.

Wat een heerlijk weer was het gisteren en eergisteren trouwens. Daardoor kon ik lekker buiten gaat zitten om mijn nail art te maken en op de foto te zetten. Ik heb op mijn andere hand ook nog een nail art gemaakt, dus die laat ik binnenkort ook zien.

Als jullie trouwens ook dat roze 'plakspul' - zoals Eva dat noemt in de reacties - willen kopen, dan kun je gebruik maken van de kortingscode in de sidebar! :)

Gaan jullie deze nail art namaken?

* Dit artikel bevat één product dat ik heb ontvangen van een webshop om te reviewen

9 reacties:

 1. Ohhhh Wat is de nail art leuk geworden....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Supercute! Mooie kleurtjes heb je gebruikt :) Ik ontvang binnenkort ook dat plakspul, ben er benieuwd naar.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oei, wat een prutsel werkje zeg. Ik weet niet of ik daar het geduld voor zou hebben haha. Ziet er wel leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat schattig! Het lijkt me wel een gepriegel om het mooi te krijgen haha! Als ik tijd heb in de zomervakantie wil ik het wel eens proberen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een schattige nail-art! Ik zou het geduld er niet voor hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een super schattige nail-art en leuk om te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super cute! Ik hou van watermeloentjes, ze zien er zo vrolijk en zomers uit! x

  BeantwoordenVerwijderen