donderdag 18 juni 2015

4x inspiratie voor vaderdag & wat ik geef voor vaderdag


Nog even en het is Vaderdag. Voor iedereen die nog niks heeft gekocht voor Vaderdag, heb ik vandaag wat leuke cadeaus opgezocht! Kijk je mee?

Dit shirt kreeg ik opgestuurd van shirtsofcotton.com. Ondanks de '.com' is het wel een Nederlandse site hoor ;) Ze verkopen er extra lange shirts. Het is een speciaal shirt; hij is namelijk extra lang. Ze hebben bij die shirts aan nog meer dingen gedacht dan alleen de lengte, namelijk:

- Een gedrukt label in plaats van zo'n irritant label
- Er zijn vier dieptes V-halzen verkrijgbaar
- De shirts zijn licht getailleerd
- Goede kwaliteit

Het shirt past m'n vader perfect en volgens hem zit hij fijn! Zeker een aanrader dus. Daarna heb ik het shirt alsnog ingepakt hoor, pas na Vaderdag kan hij het shirt echt gaan dragen :P


Na wat rondkijken op internet kwam ik een geweldige site tegen: Radbag.nl. De spullen die ze verkopen zijn zelfs al vermakelijk om naar te kijken, dus om deze dan ook echt cadeau te geven lijkt me al helemáál leuk. Als je veel reist, dan is zo'n wereldkaart bijvoorbeeld leuk om te geven. Elke keer als je met je vader ergens bent geweest, dan kan hij met een muntje een laagje wegkrassen, zodat dat land een kleur krijgt.


De volgende site, decodog.nl, ken je misschien al van mijn review. Voor een vader die van overzicht houdt en die thuis zijn kantoor heeft, is zo'n krijtbordsticker leuk om te geven. Er moet dan wel genoeg plek zijn om die op te hangen natuurlijk, want deze is 55 x 97 cm. Ohja, op de site staat nog een leuke sfeerfoto van deze muursticker!


Het is ook leuk om eens een mooi leren telefoonhoesje cadeau te geven. Op de site telefoonhoesjesstore.nl vond ik een leuke; namelijk DIT blauw met bruine hoesje. Het handige van de hoesjes die deze site verkoopt, is dat je het hoesje zo kunt vouwen dat je je telefoon neer kunt zetten. Best handig toch?

Liever geen cadeau via internet bestellen? Bij de Hema verkopen ze altijd leuke dingen! Je kunt je vader bijvoorbeeld een nieuwe portemonnee geven. Bij de Hema kosten die geloof ik zo'n 20 euro.

Ik geef zelf dus sowieso dat extra lange shirt aan m'n vader. Verder wilde ik nog even in de stad kijken voor iets leuks. Dan kan ik meteen even langs de H&M, want ik heb nog een leuke broek nodig voor mezelf ;)

Wat geven jullie voor vaderdag?

6 reacties:

 1. Wat een leuke ideetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke ideeen! Dat telefoonhoesje is ook een goed idee!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat telefoonhoesje vond ik dus ook een goed idee :) M'n vader gebruikt nu een roze telefoonhoesje van mij, haha. Hij heeft dus echt een nieuwe nodig!

   Verwijderen
 3. Leuke ideeën! Die wereldkaart verkoopt de Hema nu ook, ik denk dat ik hem voor mijzelf ga kopen! :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk, ik wist niet dat ze 'm bij de Hema ook hebben! Weet je toevallig hoe duur hij daar is?

   Verwijderen