zaterdag 6 juni 2015

Blog enquête // Ik heb jullie hulp nodig!


Er kan altijd wel iets verbeterd worden op m'n blog. Daarom heb ik een aantal vragen bedacht om mijn blog te verbeteren. Zouden jullie mij willen helpen en 11 vragen willen invullen? Hieronder staat de link naar de enquête!


Sorry voor het lage aantal artikelen deze week trouwens. Ik heb hartstikke veel leuke ideeën voor artikelen, maar ik heb het echt druk op school. Ik wil wel graag om de dag een artikel online zetten. Als dat niet lukt, zit er één dag meer tussen. Dat is echt het maximum aantal dagen dat er tussen de artikelen zit, want anders komen er te weinig artikelen online ;)

Helpen jullie mee aan het verbeteren van m'n blog?

Volgen jullie me al op Instagram? Daar kun je de ge-wel-di-ge ketting zien die ik onlangs won!

6 reacties:

  1. Reacties
    1. Dankjewel! Was jij degene die iets vroeg over de camera die ik gebruikte? Een artikel maken over welke camera ik gebruik kan helaas niet, want ik gebruik gewoon m'n tablet :) Ooit wil ik wel een goede camera gaan kopen hoor!

      Verwijderen