zaterdag 13 juni 2015

MIJN ENTHOUSIASME OVER DEZE GEWELDIGE KRIJTBORDSTICKER


Oh jongens, ik ben echt zó enthousiast over deze krijtsticker. Toen ik hem tegenkwam op de site decodog.nl wist ik al meteen dat ik zoiets leuk zou vinden. Sowieso leek het me leuk om de open plek op m'n muur op te vullen, maar ik vind het schrijven op de sticker ook helemaal geweldig. Raar he, dat iemand zo enthousiast van een krijtbordsticker kan worden? Haha.

*de sticker is in het echt iets donkerder, maar zwart krijg ik nooit zo goed op de foto :)Op de site decodog.nl vind je nog veel meer krijtbordstickers. Ze verkopen bijvoorbeeld ook een leuke weekplanner en  deze ronde krijtstickers vind ik ook leuk. Maar het handige van de maandplanner die nu op m'n muur hangt, is dat je én alle belangrijke dingen in de maand kunt opschrijven én aantekeningen kunt maken. Aangezien ik graag dingen opschrijf vond ik dit wel heel fijn ;)

Op de site staan de plakinstructies voor de sticker. Het ging niet helemaal zoals het moest, ik kon de sticker namelijk niet in één keer opplakken, want het zogenaamde transferpapier - dat op de voorkant van de stickers zit - liet los. Dat kwam doordat de krijtbordstickers een wat grovere structuur hebben en het transferpapier dus niet helemaal blijft zitten. Daarom heb ik uiteindelijk maar elk vierkantje losgeknipt en op de muur geplakt. Gek genoeg bleef het transferpapier toen wél op de kleine vierkantjes zitten. Toen wreef ik er nog even met een doek overheen zodat het goed vastzat, en uiteindelijk heb ik het transferpapier eraf gehaald. Het resultaat is echt heel leuk en het vult meteen de lege plek op!

Ohja, er was nog wel een pluspunt! Doordat het transferpapier niet goed op de voorkant bleef zitten, kon ik de letters makkelijker helemaal loshalen en een beetje nonchalant opplakken. Dit vond ik toch een wat leuker effect hebben ;)


Verder kreeg ik er nog een handige krijtstift bij. En geloof me, dit schrijft echt veel fijner dan krijtjes. Het is alleen niet zo makkelijk uit te vegen, wat bij krijtjes wel weer het geval is. Maar met een vochtige doek lukt het wél gelukkig! Als je de prijs van zo'n krijtstift te duur vindt, dan is daar een oplossing voor: op de site worden ook nog krijtjes voor 1,79 per setje van twaalf verkocht.

De krijtbordsticker die ik kreeg, heeft op de website niet dezelfde tekst erop als de mijne heeft. Je kunt stickers namelijk persoonlijk laten aanpassen. Je kunt zelfs je eigen sticker laten ontwerpen! Dat is echt een groot pluspunt van de site vind ik.

Kort om: ik vind deze krijtbordsticker - en de andere muurstickers die de site verkoopt - echt superleuk en ben er dus erg enthousiast over. Het schrijven, to-do lijstjes maken en plannen op zo'n krijtsticker werkt zelfs verslavend, haha. Ook vind ik het echt heel handig dat ik wanneer ik naar de sticker kijk, meteen een overzicht van de hele maand zie. De prijs van de krijtbordsticker is €32,95.

Wat vinden jullie van deze krijtbordsticker?

* gesponsord

6 reacties:

 1. Wat leuk zeg! Lijkt mij echt handig zo'n bord!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa zo'n krijtbord is heel handig idd! Elke keer als ik iets bedenk wat ik niet moet vergeten, kan ik het daar op schrijven.

   Verwijderen
 2. Hihi leuk en erg handig!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat tof! Idd heel leuk om zo'n planner mee te maken :)

  BeantwoordenVerwijderen