zaterdag 13 juni 2015

MIJN ENTHOUSIASME OVER DEZE GEWELDIGE KRIJTBORDSTICKER


Oh jongens, ik ben echt zó enthousiast over deze krijtbordsticker. Toen ik hem tegenkwam bij de Krijtbordsticker Fabriek, wist ik al meteen dat ik zoiets leuk zou vinden. Sowieso leek het me leuk om de open plek op m'n muur op te vullen, maar ik vind het schrijven op de sticker ook helemaal geweldig. Je kunt er gewoon alles op kwijt!

*de sticker is in het echt natuurlijk donkerder, maar zwart krijg ik nooit zo goed op de foto :)

Krijtsticker weekplanner

Bij de Krijtbordsticker Fabriek vind je nog veel meer krijtbordstickers. Ze verkopen bijvoorbeeld ook een leuke weekplanner en zelfs ronde krijtstickers. Het handige van de maandplanner die nu op m'n muur hangt, is dat je én alle belangrijke dingen van een bepaalde maand kunt opschrijven én aantekeningen kunt maken. Aangezien ik graag dingen opschrijf vond ik dit wel heel fijn ;)


Krijtsticker

De krijtbordsticker opplakken

Op de site staan de plakinstructies voor de sticker. Het ging niet helemaal zoals het moest, ik kon de sticker namelijk niet in één keer opplakken, want het transferpapier - dat op de voorkant van de stickers zit - liet los. Dat kwam doordat de krijtbordstickers een wat grovere structuur hebben en het transferpapier dus niet helemaal blijft zitten. Daarom heb ik uiteindelijk maar elk vierkantje losgeknipt en op de muur geplakt. Gek genoeg bleef het transferpapier toen wél op de kleine vierkantjes zitten. Toen wreef ik er nog even met een doek overheen zodat het goed vastzat, en uiteindelijk heb ik het transferpapier eraf gehaald. Het resultaat is echt heel leuk en het vult meteen de lege plek op!

Ohja, doordat het transferpapier niet goed op de voorkant bleef zitten, kon ik de letters makkelijker helemaal loshalen en een beetje nonchalant opplakken. Dit vond ik toch een wat leuker effect hebben ;)

Krijtstift

Verder kreeg ik er nog een handige krijtstift bij. En geloof me, dit schrijft echt veel fijner dan krijtjes. De krijtstift verwijderen was na langere tijd wel moeilijk. Dan heb je dus weer een voordeel met normale krijtjes. Maar met een vochtige doek en zeep krijg je de krijtstift er wel af.


krijtstift

Krijtverf of krijtsticker?

Nu kun je denken: waarom zou je geen krijtverf bij Gamma kopen in plaats van een schoolbordsticker? Krijtverf kun je niet zomaar meer verwijderen. Als dat eenmaal op je muur zit, dan heb je goed dekkende witte verf nodig om het er weer vanaf te halen. Daarnaast kan goede krijtverf erg duur zijn, zeker als je die echte 'Annie Sloan' krijtverf koopt. En als je net zulke vormen wilt maken als deze weekplanner heeft, wordt het al snel een geklieder met verf natuurlijk.

Je eigen sticker laten maken

De krijtbordsticker die ik kreeg, heeft op de website niet dezelfde tekst erop als de mijne heeft. Je kunt stickers namelijk persoonlijk laten aanpassen. Je kunt zelfs je eigen sticker laten ontwerpen als je contact opneemt. Dat is echt een groot pluspunt van de site vind ik.

Kortom: ik vind deze krijtbordsticker - en de andere muurstickers die de site verkoopt - echt superleuk en ben er dus erg enthousiast over. Het schrijven, to-do lijstjes maken en plannen op zo'n krijtsticker werkt zelfs verslavend, haha. Ook vind ik het echt heel handig dat ik, wanneer ik naar de sticker kijk, meteen een overzicht van de hele maand zie.

De prijs van de krijtbordsticker is €39,95. Via hun website, verwijst de Krijtbordsticker Fabriek je door naar hun producten op bol.com. Deze krijtbordsticker vind je hier via bol.com.

Wat vinden jullie van deze krijtbordsticker?

*In samenwerking met Krijtbordsticker Fabriek

6 reacties:

 1. Wat leuk zeg! Lijkt mij echt handig zo'n bord!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa zo'n krijtbord is heel handig idd! Elke keer als ik iets bedenk wat ik niet moet vergeten, kan ik het daar op schrijven.

   Verwijderen
 2. Hihi leuk en erg handig!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat tof! Idd heel leuk om zo'n planner mee te maken :)

  BeantwoordenVerwijderen