zaterdag 27 juni 2015

Review // Een blauw-roze portemonnee mét extra vakje voor je telefoon


Telefoonhoesjestore.nl verkoopt echt superveel leuke telefoonhoesjes. Ik mocht één telefoonhoesje uitzoeken om te reviewen. Ik koos uiteindelijk voor dit 'portemonnee telefoonhoesje'. De combinatie blauw-roze vind ik echt zoooo leuk!

Er is zijn ontzettend veel merken waarvoor de site telefoonhoesjes verkoopt, maar helaas niet voor mijn samsung galaxy Y. Gelukkig verkochten ze naast normale hoesjes dus van die leuke portemonnee hoesjes, en toen was mijn keuze snel gemaakt. Die móést ik gewoon hebben. En wel de blauw-roze natuurlijk.


De kwaliteit

De kwaliteit van het portemonnee hoesje - zoals ze hem dus op de site noemen - is erg goed. Hij is netjes afgewerkt en er is overal aan gedacht. Er zit bijvoorbeeld een opening in de zijkant, zodat je daar de oortjes van je telefoon doorheen kunt doen, handig!


Er zit ook nog een hengsel(tje) bij, dat je aan de portemonnee kunt vastmaken. Ik denk niet dat ik dat veel ga gebruiken, maar het is natuurlijk wel een leuke extra ;) Nog een leuk detail is het kroontje op de voorkant!


In de binnenkant zitten twee vakken. Eén vakje voor je telefoon - die zit achteraan - en één vakje waar je je geld in kunt doen. Het vakje voor je geld is weer verdeeld in twee vakjes. Ook is het handig dat je telefoon niet zit afgesloten, maar je geld wél, met een rits. Er is voorin nog ruimte voor je pasjes.

Ik zou zo'n portemonnee hoesje echt aan iedereen aanraden. Op telefoonhoesjestore.nl kun je 'm vinden voor €14,95 en de verzending is gratis! Zoals je zag is de mijne blauw, maar ze verkopen nog véél meer kleuren. Veel zijn uitverkocht/niet voorradig, dat is natuurlijk wel jammer, maar er zijn sowieso nog wat andere kleuren beschikbaar :) HIER kun je de portemonnee hoesjes vinden!

Gaan jullie zo'n portemonnee bestellen? Welke kleur vinden jullie het leukst?

8 reacties:

 1. Wat een leuk portemonneetje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijkt me echt leuk voor op reis, dan heb je twee dingen in één!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schattig portemonneetje! Lijkt mij ook heel handig.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind hem inderdaad véél fijner en handiger dan de portemonnee die ik in de shoplog van afgelopen week liet zien!

   Verwijderen
 4. Wat een super cute portemonnee! Wat gaaf dat het ook de pasteltinten heeft, dat past wel bij de zomer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat een handig item! Ik vind deze kleurcombinatie heel erg leuk, erg fris!

  Liefs, Stephanie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi! Hij is super leuk, kan hem alleen nergens meer vinden. Ik zie dat er een merkje in staat? Zou je deze willen noemen? :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als hij niet meer op de site vinden is, moet je even op Aliexpress.com kijken :). Let op dat niet alle verkopers daar betrouwbaar zijn en dat de levertijd erg lang is (van 1 week tot misschien wel 4 weken.) Bij mij duurt het via die site meestal 1 week.

   Als je "wallet" intypt vind je hem: http://m.aliexpress.com/item/1876781818.html

   Dit is niet de goedkoopste, maar waarschijnlijk wel betrouwbaar.

   Verwijderen