maandag 22 juni 2015

Shoplog // De dingen die ik écht nodig had & Hema nagellak voor 1,50?!


Als eerste mijn nieuwe portemonnee! Ik had écht een nieuwe portemonnee nodig. Mijn oude ben ik kwijt en ik gebruikte de afgelopen tijd een veel te kleine portemonnee waar nog net één pasje en wat kleingeld in past. Deze kocht ik bij de Wibra en was maar €3,00. Ik wilde hem al langer kopen, maar het kwam er steeds niet van. Nu heb ik hem eindelijk! Maarrr een paar dagen later kwam ik erachter dat ik een portemonnee van een webshop mocht reviewen - die nóg leuker is, kun je het je voorstellen? haha. Dus ik hem een soort van voor niks gekocht. Maar het is altijd handig om iets extra te hebben!


Ik wilde al lang goede witte nagellak kopen, omdat ik steeds een miskoop deed qua witte nagellak. En omdat ik de laatste tijd áltijd mijn nagellak bij de Hema haal, was dat deze keer ook het geval! En in plaats van €2,50 betaalde ik voor deze nagellak €1,50. Alle andere long lasting nagellak zijn ook nog €1,50! Ik weet niet tot wanneer die actie nog duurt, dus als je nog nagellak voor die prijs wilt kopen dan zou ik snel zijn ;)


Verder kocht ik nog een ander nagellakje bij de Hema, deze was dus ook €1,50. Deze nagellak is heel licht roze, hij lijkt op de foto erg veel op de witte. Eigenlijk is hij nét iets donkerder, maar het blijft alsnog een heel lichtroze kleur.


Verder had ik nog krijtjes nodig voor mijn nieuwe krijtbord. Ik kwam ze bij de Action tegen voor maar 30 cent! Voor die prijs heb je 12 witte krijtjes en 6 kleuren. Van elke kleur zitten er twee krijtjes in, in totaal dus 24 krijtjes!


Deze agenda heb ik niet zelf gekocht, maar kreeg ik van m'n moeder. Het lijkt wel alsof de bloemetjes op m'n agenda getekend zijn, echt zo leuk!

Zoals je misschien al op de foto's zag, had ik de witte nagellak die ik kocht op! Hij is al een beetje gechipt, maar als ik hem weer een keer opnieuw opdoe dan schrijf ik er meteen een review over. Ik kocht de laatste tijd trouwens nog meer dingen, maar die zijn wat specialer, dus daar schrijf ik een apart artikel over!

Wat is jullie laatste aankoop? Halen jullie ook nog even snel wat long lasting nagellak bij de Hema, nu ze nog €1,50 zijn?

Er komt trouwens een winactie bij 150 volgers op Bloglovin! :D

15 reacties:

 1. Wat een leuke aankoopjes zeg. Lekker goedkoop ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke aankoopjes, de Hema lakjes voor 1,50 das fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke aankoopjes! Die agenda is mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke items heb je er bij. Het lakje van de Hema heb ik ook, de kleur is zo pretty <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke aankoopjes! Van het weekend had ik ook een onwijs leuke portemonnee gescoord bij de Wibra.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je! En leuk dat je er daar ook een hebt gekocht :) Er is best veel keuze en het is nog goedkoop ook!

   Verwijderen
 6. Wat een leuke spulletjes heb je gekocht, ik koop ook altijd mijn nagellak bij Hema!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goede keuze om het altijd bij de Hema te kopen :) De kwaliteit is erg goed en zeker voor die prijs! Ik zou het liefst de hele nagellakcollectie van de Hema in huis willen hebben haha ;)

   Verwijderen
 7. Leuke aankoopjes! Ik ben niet zo'n fan van de Hema nagellak, omdat ze niet zo goed dekken. Misschien is het al wel weer 2 jaar geleden dat ik mijn laatste nagellakje van de Hema kocht. De laatste tijd hoor ik wel goede dingen over de Hema nagellak. Misschien dat ik toch maar weer eens bij de nagellak moet gaan snuffelen! Die agenda is ook echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De lakjes van de Hema die ik tot nu toe heb, dekken in 2 dunne laagjes. Sommige nagellak dekt zelfs in één wat dikker laagje! Volgens mij dekt die lichtroze die ik in de shoplog liet zien wat minder goed, maar er komt nog een review van online!

   Verwijderen
 8. Hema heeft vaak fijne nagellakjes!

  BeantwoordenVerwijderen