zondag 12 juli 2015

New in: Adidas Superstar (+ mijn blog bestaat een half jaar!)


Mijn blog bestaat een half jaar! Er komt sowieso een winactie aan, maar die hou ik pas bij 150 volgers op Bloglovin. Nog even geduld dus :)


Een tijdje geleden kocht ik eindelijk de schoenen die ik wilde, superstars! Normaal gesproken heb ik maat 40 en nu had ik ze ook in maat 40 besteld. Ze zitten perfect en ze lopen ook fijn. En: ze staan overal leuk bij! Dat is echt een groot pluspunt. Ik wilde eerst ook nog de adidas supercolor in het roze bestellen, maar die passen niet overal bij, en deze wel.


Eigenlijk was het gisteren veel te warm om met dit soort schoenen te lopen hoor, dan ga ik toch liever voor teenslippers!

Ik kocht trouwens niet de echte versie.. Ik bestelde ze op Aliexpress, voor heel weinig geld, in de hoop dat ze echt waren. Achteraf weet ik dat geen enkel "merk" op die site echt is. Ik raad het niet aan om ze ook daar te kopen, want de veters van de schoenen gaan snel stuk - ze zijn nu nog heel, maar als je ze vaak draagt dan gaan ze stuk. En de echte zitten veel fijner!

Wat vinden jullie van m'n nieuwe schoenen?

6 reacties:

 1. Echt hele mooie schoenen. En een half jaar alweer! Gefeliciteerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd!! De Superstars zijn één van mijn favorieten schoenen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. gefeliciteerd met het half jarig bestaan van je blog! en leuke schoenen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met het halfjaar bloggen! Super leuke schoenen zijn het, ik denk er over na om ze in het bordeauxrood te kopen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige schoenen! Gefeliciteerd met je halfjaar bloggen, op naar nog vele jaren!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. waar had je ze ook alweer gekocht zei je ? kan je ff de link naar me appe xd

  BeantwoordenVerwijderen