donderdag 2 juli 2015

Bijna vakantie + wat voor artikelen kun je binnenkort verwachten?

Eindelijk, de toetsweek is voorbij! Nog een weekje wachten en ik heb vakantie, yay! Alleen nog boeken inleveren. Dit is trouwens gewoon even een "tussendoor artikeltje" omdat ik toch een artikel online wilde zetten, maar vanaf vandaag 3 dagen op kamp ben.

Ohja, veel van jullie gaven bij de blog enquête aan dat jullie meer shoplogs wilden zien. Natuurlijk ga ik daardoor niet meer kopen dan eerst, mijn budget is nog steeds hetzelfde ;) Maar zoals je een pas zag is er dus een shoplog online gekomen! Eén ding wat ik gekocht heb - nu ik dit online zet zijn het er alweer 2 - is weer wat specialer, dus daar komt een apart artikel van.

Verder bleek ook uit de enquête dat jullie m'n nail art artikelen leuk vonden. De laatste tijd heb ik het te druk om veel nail arts te maken, maar ik ga sowieso nog een aantal dingen van bornprettystore reviewen en nog wat nieuwe lakjes!

En ik ga binnenkort denk ik wat artikelen schrijven over productiviteit enzo! En over tips tegen uitstellen, en hoe je veel doet in weinig tijd. Dan worden het ook een soort tips voor mezelf, haha. Stay tuned! :)

Gaan jullie op vakantie?

4 reacties: