zaterdag 18 juli 2015

Sokken waar je blij van wordt: happy socks


Twee vrienden wilden geluk verspreiden met iets wat iedereen heeft (of in dit geval: draagt). Daarom bedachten ze Happy Socks. Ik mocht één paar sokken uitkiezen van overhemden.com en zoals je ziet koos ik de zwart-witte variant.


Ik had ze voor mezelf uit kunnen kiezen, maar ik koos deze uit voor m'n vader (dááág geitenwollen sokken die hij normaal altijd draagt). Je kunt deze sokken kopen voor €7,95 en er zijn nog veel meer kleuren waar je uit kunt kiezen.

Het idee van Happy Socks vind ik heel leuk: geluk verspreiden door iets wat heel simpel is. Persoonlijk vind ik sommige net iets té kleurrijk, maar deze zwart-witte sokken en nog een paar andere vind ik wél leuk. Toch blijf ik mijn eigen, korte sokken dragen, maar m'n vader loopt binnenkort wél rond met deze vrolijke sokken.

Naast een website is er ook nog een fysieke winkel in Amsterdam waar ze alle producten van overhemden.com ook verkopen. Het adres en nog meer info kun je vinden op heerenzaak.nl.

Ohja, misschien viel het jullie op dat ik wat minder artikelen online heb gezet de afgelopen twee weken. Ik heb nog steeds minstens 5 heel leuke ideeën voor nieuwe artikelen, maar ik stelde het maken van die artikelen uit. Misschien dat ik maar snel aan het artikel over uitstellen moet beginnen, haha. Op mijn blog wil ik trouwens meer met fashion en DIY's gaan doen. En ik ben nog steeds aan het nadenken over een nieuwe blognaam. Ideeën zijn altijd welkom!

4 reacties:

  1. Oeeh, dat zwart-wit is echt heel mooi! Erg leuke sokken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke sokken. Door die 'Happy Socks' is het ook een erg leuk cadeautje!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super mooi merk die happy socks. Ik leerde ze afgelopen persdagen kennen! :)

    BeantwoordenVerwijderen