zondag 26 juli 2015

Outfit // Mijn nieuwe jumpsuit van Esprit


Ik heb best veel nieuwe kleding gekocht de afgelopen 2 maanden, en er komt dus een serie met outfit posts aan op m'n blog. Ik hoop dat jullie dat soort artikeltjes ook leuk vinden, dan ga ik dat vaker doen :) Eerst komen natuurlijk de Back To School artikelen.

Mijn nieuwe jumpsuit kocht ik bij Esprit. Hij was jammer genoeg niet echt goedkoop, want hij kostte €60. Dat is dus een hele maand kleedgeld in mijn geval. Gelukkig had ik wat gespaard, dus kon ik hem alsnog kopen, yay! Ik had het er ook wel voor over, want ik had hem al eerder in de winkel zien hangen en toen vond ik hem ook al leuk. Toen we een maand geleden bij de Esprit waren, zei ik nog "hier ga ik voor sparen!". Voor zoiets hou ik dat wel vol natuurlijk. Toen ik laatst de winkel inliep om hem te gaan kopen, toen hing hij er niet, maar toen ik het vroeg werd hij gehaald voor me. Ze hadden hem achter gehangen om plek te maken. Het verbaasde me wel dat ik uiteindelijk de winkel uitliep met maat xs. Hij valt dus vrij groot, want normaal koop ik mijn kleding altijd in S of M.

Ik merkte trouwens net op dat je hem via de site van Esprit in de sale koopt! Voor €40 is hij nu van jou, wow. Hier kun je hem vinden. Nu vind ik het best wel jammer dat ik hem niet in de sale kocht, haha. Als ik dat had geweten dan had ik nog even gewacht.


Verder had ik m'n nieuwe adidas superstars aan, hier had ik al eerder een artikel over geschreven. Dat artikel kun je hier terugvinden.

Ik ga trouwens op vakantie, dus ik schrijf vooruit zodat er alsnog artikelen online komen. Ik ga eerst naar Hannover, dan naar Berlijn en dan naar Polen. Ik heb er echt mega veel zin in maar wilde nog wel mijn blog bijhouden wanneer ik op vakantie ben, dus vandaar dat ik wat artikelen ingepland heb. Ik hoop dat we wat mooie plekjes tegenkomen, zodat ik daar m'n outfits voor de volgende keer op de foto kan zetten. En anders zet ik ze weer in de tuin op de foto ;)

Wat hebben jullie allemaal al in de sale gekocht?

7 reacties: