woensdag 29 juli 2015

Random favourites Juli 2015


Vandaag weer eens een ander soort artikel: random favourites! Ik ben van plan om dit vaker te gaan doen, dus vandaar dat ik dit de juli-editie genoemd heb. Benieuwd wat mijn favorieten van deze maand waren? Lees snel verder!


Crop top H&M

Ik ben zoooo blij dat ik deze crop top heb gekocht! Eerst leek hij enorm kort, maar toen ik hem ging passen viel het mee. Dit is mijn tweede crop top tot nu toe, de vorige had zo'n "turtleneck" crop top. Ik ga ze allebei nog in een outfit post laten zien, want ik had jullie tenslotte een hele serie met outfit posts beloofd :)

Kettinkje IkBenSieraden.nl

Binnenkort komt er een artikel online over de site Ikbensieraden.nl, maar nu al is dit kettinkje mijn favoriet! Hij staat heel leuk bij mijn nieuwe crop top en ik ga hem dus zeker vaker dragen.


Strikjes van H&M

Eerst had ik alleen de roze en lichtroze variant hiervan, maar laatst ontdekte ik dat ze de zwarte en witte weer in de winkel hadden liggen! Die moesten natuurlijk gelijk mee naar huis :)



Roze nagellak van Hema

Als je me langer volgt, weet je dat ik eigenlijk alleen nog maar lakjes van de Hema koop. En dit is mijn favoriet! Eerst dacht ik dat mijn nieuwe witte lakje een favoriet zou worden, maar toch vind ik lichtroze wat mooier staan dan wit. Van beide lakjes komt *nog steeds* een review, maar ik ga ze pas reviewen als ik terug ben van vakantie.


Cornetto?!

Jaa, ijs hoort zeker in dit rijtje thuis! Cornetto's zijn echt geweldig. Zeker nu het zomer is eet ik ze vaak :)
Wat zijn jullie favorieten van deze maand?

1 reacties: