woensdag 22 juli 2015

Ik kocht stempels bij de Hema


Al een tijdje wilde ik stempels hebben. Geen stempels met figuurtjes, maar met het hele alfabet. Uiteindelijk kwam ik ze heel toevallig tegen bij de Hema. Deze móést ik hebben!


Ik vind ze echt zooo leuk en vooral omdat ze allemaal anders zijn. Elke letter heeft weer een andere stijl. Verder zijn de stempels precies groot genoeg om fijn mee te stempelen en zijn ze niet al te duur. Voor dit setje betaalde ik €2,50.


Ik kon niet wachten om ze uit te proberen! En wauw, ik vind het resultaat echt zó leuk. Het lijkt me heel erg leuk om hier kaarten mee te maken of om hiermee de kaften van m'n schoolboeken te versieren. Bij de Hema (ja, alweer! Ze hebben echt álles daar) verkopen ze lichtbruin kaftpapier en ik denk dat het superleuk staat wanneer je daar dingen op gaat stempelen. Ze hebben niet alleen dat kaftpapier, maar nog een hele collectie met allemaal kraft spulletjes. Ik had nog nooit van dat woord gehoord, maar blijkbaar heet dat dus zo. Daar kun je dus ook op stempelen! Hier kun je de collectie vinden.

Nu zijn deze letters niet zo saai hoor, maar om vrolijkere kaarten enzo te maken leek het me leuk om alsnog figuurtjes te hebben om mee te stempelen. Ik kocht daarom een guts *bij de Hema natuurlijk* en ik ben van plan om daar stempels mee te gaan maken. Dat wil ik ook nog aan jullie laten zien binnenkort!

Gaan jullie ze ook kopen? Wat vinden jullie van de kraft collectie van de Hema?

12 reacties:

 1. Ik hou echt van dit soort spulletjes! Echt heerlijk :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind zo een spulletjes altijd erg leuk, zien er fijne stempels uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk die stempeltjes! Heb ze ook zien liggen, ben benieuwd wat je er mee gaat maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze heb ik sinds ze uit zijn gekomen! Ik vind ze kwalitatief alleen best slecht...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij mij doen ze het heel goed vind ik. Het stempelkussen had iets beter gekund, maar de stempels zelf vind ik heel fijn :) Het ligt er trouwens ook aan welk setje je koopt, maar de écht mislukte stempels zijn vaak afgeprijsd.

   Verwijderen
  2. Ze doen het ook wel oké, maar ze zijn zo erg scheef geplakt op die houten blokjes dat ik steeds scheef stempel. En dat stempelkussen vind ik dan wel weer goed, haha! Al kon die zwarte wel wat gepigmenteerder. Heb je die 'gewone' letters trouwens ook? Die zijn ook een leuke toevoeging en bij mij zijn die minder scheef!

   Verwijderen
  3. Daar heb je gelijk in, sommige (3 ofzo) zijn inderdaad helemaal scheef op het houtje geplakt. De gewone letters heb ik niet gekocht, maar ze zijn wel heel leuk!

   Verwijderen
 5. Super leuk die stempels! Ik ga ze zeker eens bekijken bij de hema, misschien neem ik ze ook wel mee! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb ook al stempeltjes met letters gekocht van de Hema, ze zijn zo leuk! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ah ziet er heel leuk uit! het lettertype van de letters is mooi =D

  BeantwoordenVerwijderen