vrijdag 14 augustus 2015

Er komt een " Back To School" serie op mijn blog!


Over iets minder dan 2 weken begint mijn school weer. Vanaf het begin van de vakantie heb ik eigenlijk al uitgekeken naar het kopen van mijn nieuwe schoolspullen en naar het georganiseerd beginnen van het schooljaar. Omdat jullie (degene die nog naar school gaan dan he :D ) misschien net als ik ook zo enthousiast zijn hierover, ben ik van plan om een "Back To School" serie te maken!

Wat kun je verwachten?

Ik wil jullie vooral inspireren en helpen met mijn artikelen. Ik laat mijn gekochte schoolspullen zien, en ik laat zien hoe ik mijn schriftjes heb versierd. Ik kon écht niet wachten, dus daar ben ik al mee begonnen haha :).Verder ga ik nog schrijven over organiseer-tips en nog veel meer dingen die met school te maken hebben.

Wat voor artikelen willen jullie graag zien?

4 reacties:

  1. Hier in het noorden begint school maandag weer. Ik ben de lucky noorderling die nog wel 2 weken heeft^^

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ohja de school gaat bijna weer beginnen, blé heb ik niet echt zin in maar toch he. Ik kijk er al naar uit om je school spullen gepimpt te zien ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk! Ik ben benieuwd naar je Back To School artikelen.

    BeantwoordenVerwijderen