vrijdag 21 augustus 2015

BACK TO SCHOOL #2 // Ik kocht nieuwe schoolspullen (shoplog)


Bij een Back To School serie hoort natuurlijk een shoplog met schoolspullen. Nou, daar is 'ie hoor, de shoplog. Het duurde even voordat ik al m'n schoolspullen had. En ik heb nog steeds niet alles. Ik kom bijvoorbeeld nog wat kaftpapier tekort en etiketten heb ik helemáál niet gekocht. Ik ben dus weer heeeul slim bezig geweest. Maar oké, hier komt de shoplog dus :)


Voor wiskunde kocht ik deze roze ruitjesschriften van de Hema. Omdat ik meestal veel schriften hiervoor gebruik heb ik 2x een 3-pack gekocht. Per 3 kostte dit €1,95. Dezelfde schriften kocht ik ook voor economie, natuurkunde en scheikunde, maar dan in A5-formaat. Ik wist eerlijk gezegd niet wat voor schriften ik daarvoor nodig had, maar ik dacht dat deze wel goed zouden zijn.


Voor de rest van de vakken kocht ik deze karton-achtige schriftjes. Die komen natuurlijk ook weer van de Hema ;) Deze vond ik veel leuker dan de gekleurde schriftjes, want deze kan ik gaan versieren met stempels en nog meer van dat soort creatieve dingen. Omdat ik er meteen genoeg voor het hele schooljaar wilde kopen, kocht ik 5 pakjes met elk 4 schriften. Per setje betaalde ik €1,95.


Ik ben echt zó blij met deze fineliners en highlighters! Net zoals de vorige spullen, komen deze ook van de Hema Ik ben echt nog nooit een setje van 12 fineliners tegengekomen die én allemaal zwart zijn, én goedkoop zijn. Nou, tot vorige week. Ik betaalde namelijk voor deze 12 zwarte fineliners maar €2. Voor de highlighters betaalde ik hetzelfde.

Ik kocht ook nog - weer bij de Hema - deze kraft snelhechters voor €1,95. Voor die prijs heb je 5 snelhechters. Deze ga ik natuurlijk ook nog helemaal versieren! Maar eerst moet ik nog even bij een Action zelfklevend kant halen, want dat was op. En laten ze dat nou precies niet meer hebben bij de Action bij mij in de buurt...


Ook kocht ik nog een setje van 3 nieuwe notitieboekjes voor het nieuwe schooljaar. Eerder schreef ik al een artikel over hoe ik ga plannen dit schooljaar, daar ga ik deze notitieboekjes dus voor gebruiken. En omdat deze notitieboekjes weer een kraft voorkant hebben, ga ik deze ook weer versieren. Ik kocht ze trouwens voor €1,95.


En natuurlijk heeft mijn nieuwe collegeblok óók een karton-achtige voorkant! En die ga ik dus ook versieren. Bij de Hema haalde ik hem voor €1,95.


Als laatst kocht ik bij de Hema dit oranje kaftpapier voor €0,95. Ik wilde eerst van dat kraft kaftpapier kopen, maar dat lag er niet meer dacht ik. (later bleek dat het er wel lag, maar dan op een andere plek..)

Bij de V&D kocht ik wat dingen die ik verder nog nodig had. De passer kostte €3, wat volgens mij duurder is dan de meeste passers van dit soort winkels. Maar ik vind dat het echt een heel goede passer is voor die prijs. Hij voelt heel stevig aan en hij is fijner in de gebruik dan de passers die de Hema verkoopt. Echt een aanrader dus! Verder kostte de geodriehoek 1 euro en voor twee plakstiften betaalde ik volgens mij 60 cent.

De ponsen die je rechtsboven in de eerste foto ziet, daarmee ga ik mijn schriftjes ook versieren. Die heb ik niet apart op de foto gezet, maar die krijgen jullie later nog te zien :) En de agenda liet ik al eerder zien in een andere shoplog.

 Ik ga aanstaande dinsdag alweer naar school! Wanneer moe(s)ten jullie weer naar school?

7 reacties:

 1. Superleuke dingetjes heb je gekocht, en ik moet 1 september naar school

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Waar ik woon zijn ze al weer een week naar school, maar ik heb twee weken extra!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijn dat je twee weekjes extra hebt! Dat zou ik ook wel willen haha ^^

   Verwijderen
 3. Leuke spullen heb je gekocht! Die fineliners lijken mij heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen