woensdag 5 augustus 2015

Sieraden van Ikbensieraden.nl


Een tijdje geleden kreeg ik een leuk mailtje met de vraag of ik een aantal sieraden wilde reviewen. Ik mocht namelijk wat sieraden uitkiezen op de site ikbensieraden.nl! Omdat ik graag sieraden draag zei ik natuurlijk meteen 'ja'. De sieraden waren maar één dag onderweg en toen ze aankwamen wilde ik eigenlijk meteen foto's gaan maken, maar dat moest even uitgesteld worden door alle regen en mijn vakantiewerk.

Als eerst koos ik dit schattige kettinkje uit! Ik vind hem echt zooooo leuk en vooral bij mijn nieuwe crop top staat hij goed. Het is een subtiel goud kettinkje met het hoofd van een luipaard, en er zitten ook nog kleine diamantjes op. Op de site wordt dit kettinkje ook in het zilver verkocht, die is een stuk goedkoper dan deze. Zelf vind ik de gouden kettingen die ze verkopen leuker, maar niet iedereen houdt van goud natuurlijk ;)

Ketting - €11,49


Daarna koos ik dit horloge uit. De laatste tijd vind ik goud (en rosé goud natuurlijk) heel mooi en dit horloge is dus ook precies wat ik zocht. Als je goed kijkt zie je dat er een mini-wereldkaartje op staat! Alleen Amerika paste er niet meer op, haha :)

Horloge - €16,95


De oorbellen die ik uitkoos waren iets groter dan verwacht, daarom weet ik niet of ik ze veel zal dragen. De ketting vind ik wél leuk en die ga ik sowieso vaker dragen dan de oorbellen. Ik denk dat deze ketting het leukst is bij shirts met niet al te drukke prints, maar dat ligt natuurlijk aan jezelf. Ik heb trouwens niet eens shirtjes met écht drukke prints, haha. Dat wordt lekker makkelijk combineren dus.

Oorbellen - €4,95
Ketting - €7,59

Ik vind de kwaliteit heel goed. Ik had verwacht dat het gouden kettinkje al snel niet meer goud zou zijn, maar ik heb hem al 4 keer gedragen en er is nog steeds geen slijtage te zien. Deze webshop is dus zeker een aanrader! Wat wel jammer is, is dat de sieraden niet zo goedkoop zijn. Ik moet eerlijk toegeven dat ik de prijzen net iets te duur vind. Maar je mag jezelf best een keertje verwennen, toch? :)

Kenden jullie de site ikbensieraden.nl al?

3 reacties: