maandag 31 augustus 2015

BACK TO SCHOOL #4 // Hoe ik mijn schriftjes heb versierd voor dit schooljaar

Het is alweer veel te lang geleden dat er een artikel online kwam. Lees: bijna een week! Ik heb geen idee waar dat aan lag, want ik had gewoon genoeg inspiratie en veel artikelen waren zelfs al bijna af. Wél heb ik in deze tijd een paar volgers erbij gekregen waardoor ik bijna de 150 volgers heb bereikt! Wow, dat klinkt echt als heel veel volgers.


Maar goed, dit artikel gaat dus over mijn versierde schriftjes. Het is niet echt budgetproof, maar wel heel leuk om te doen! Dit zijn de dingen die ik heb gebruikt:

- Karton-achtige schriftjes van de Hema (€1,95 per 4)
- Zelfklevend kant van de Action (€0,90 per 2x 1 meter)
- Zelfklevend lint van de Action (0,59 per 3,5 meter)
- Stempels van de Hema (€2,50)
- Ponsen van de Action (1,50 per 3)


Als eerste mijn schriften voor Geschiedenis en Engels. Beide heb ik heel simpel gehouden door het vak erop te stempelen en kant erop te plakken. Bij het schrift voor Geschiedenis heb ik onderaan nog wat hartjes uit het karton gehaald met een pons. Voor degenen die niet weten wat een pons is: je kunt er figuurtjes uit papier mee halen. Om wat kleur toe te voegen heb ik twee in beide schriften een lintje als een soort boekenlegger geplakt.


En nu de twee schriftjes die ik het leukst vindt, al zeg ik het zelf haha. Met mijn schriftje voor Latijn heb ik ongeveer hetzelfde gedaan als bij de vorige schriftjes, maar ik heb er nog zelfklevend lint aan toegevoegd.

Mijn moeder had nog heel veel lint en toen vond ik het schattige lint dat nu op mijn schrift voor Duits zit. Dat had ik vastgelijmd met secondelijm. De stempel onder 'Duits' heb ik trouwens zelf gemaakt, misschien laat ik nog wel een keer op mijn blog zien hoe ik dat heb gedaan.


En dit is mijn schrift voor Frans! Veel valt hier niet over te vertellen, omdat hij ongeveer hetzelfde is als mijn schrift voor Latijn.


Als laatst mijn Griekse en Franse schriftjes. Deze vind ik wat minder goed gelukt. Allebei hebben ze gewoon té veel hartjes. Hopelijk schrijf ik deze schriften snel vol, dan kan ik een tweede poging doen :P

Dit was het alweer! Hopelijk zijn jullie een beetje geïnspireerd voor dit schooljaar. (Hoe) hebben jullie je schriftjes versierd?

11 reacties:

 1. wow wat heb je dit super leuk gedaan en heel handig! ik loop altijd te vissen welke het nou is :P ik heb gewoon allemaal dezelfde zwarte schriftjes met niets erop lol XD

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik dacht eerst dat je het zelf had geschreven, maar het zijn stempels, gaaf! Heel mooi en creatief gedaan:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super cute zeg! Heel lief door die versiering van die lintjes erop!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat je bijna 150 volgers hebt! (: Op deze manier wordt het toch nog leuker om je boeken boven te halen, al blijft school wel saai natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit brengt echt zo'n leuke herinneringen naar boven. Vond het zelf ook altijd leuk om in de eerste week mijn boeken en schriften te versieren ^^ Succes met het nieuwe schooljaar!

  x Aurélie

  BeantwoordenVerwijderen