maandag 14 september 2015

Cacti


Wow, dat heeft lang geduurd. Al minstens 2 maanden wilde ik wat schattige mini cactussen op mijn kamer. Ik vind het meervoud "cacti" eigenlijk veel mooier klinken, maar het is toch echt cactussen. (als de Romeinen cactussen hadden gekend, zou het meervoud nu cacti zijn. Vergelijkbaar met woorden zoals museum-musea. Maar helaas, ze kenden ze niet haha)
Afgelopen zaterdag liepen we in 's Hertogenbosch de winkel Sissi boy binnen, het is eigenlijk een kledingwinkel, maar ze verkochten er toch echt cactussen. Niet zomaar cactussen maar ze waren ook écht heel leuk en ze stonden in leuke potjes. Opeens kwam mijn moeder met het geweldige idee om te kijken of ze ook cactussen bij de bloemenwinkel een eindje verderop hadden.. De cactussen die ze verkochten waren net zo leuk en ik was uiteindelijk veeeel goedkoper uit. Thuis hadden we nog leuke potjes voor ze.


En nu maar hopen dat ik ze niet te veel water ga geven, want veel hebben ze niet nodig. Van te veel water gaan ze zelfs dood. Dan zou ik mijn zoektocht naar leuke cactussen weer overnieuw moeten starten, haha. Gisteren had ik ze water gegeven (één was zowat verdronken, ik hield hem onder de kraan maar er kwam gewoon veel te veel water in het potje, echt zo'n slimme actie weer) en nu moet ik ze één maand geen water geven.

En, hebben jullie al last van een cactus-obsessie?

7 reacties: