woensdag 9 september 2015

Today's Moodboard: Budget tips van Dresslink


Het is echt ongelooflijk hoe goedkoop sommige webshops zijn. Echt, het zal je verbazen als je de prijzen ziet van deze kledingstukken. Allemaal komen ze van de webshop Dresslink, een site vol met goedkope kleding, tassen, schoenen en meer.

Goedkope crop tops

Ook al is het warme weer alweer voorbij, laat ik jullie toch deze twee zwarte crop tops zien. Ze zijn gewoon zo goedkoop dat ik ze wel móést laten zien aan jullie. In de herfst zou je ze kunnen dragen met een leuke highwaisted broek en een vest, maar omdat het in Nederland vaak slecht weer is, zou ik ze eerder in de zomer dragen. Ik denk ook dat mensen je raar gaan aankijken als je opeens een kort shirtje draagt terwijl het enorm koud is haha. Maar goed, alvast inspiratie opdoen voor de zomer - die nog enorm ver weg is - kan toch gewoon? :)

Winter/Herfst

Zo'n wat langere, groene jas doet me echt aan de herfst denken. Het is wel iets te koud voor in de winter misschien, maar perfect voor de herfst. Zo'n wit fluffy vest is natuurlijk weer wél lekker warm voor in de winter en vind ik ook mooi. En de shawl is ook leuk of course.

De items van links naar rechts:

Crop top: $3,91
Fluffy sweater: $4,72
Shawl: $4,40
Andere kleuren shawls: $4,02
Army Jacket: $26,36
Crop top: $3,67
Andere crop top die er op lijkt: $2,51 (!) Echt zó goedkoop!

Jammer genoeg is Dresslink wel een buitenlandse webshop, wat betekent dat je invoerrechten moet betalen als je boven de €22 bestelt. Ook vallen de maten op deze site meestal 2 maten kleiner, dus wanneer je iets gaat bestellen moet je rekening houden met de maten.

Kenden jullie deze webshop al?

2 reacties:

  1. Ik kende deze webshop nog niet. Vind het altijd een beetje eng om op buitenlandse sites te bestellen, idk waarom

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb nog nooit gehoord van de webshop, maar ze hebben wel leuke dingetjes, en wauw, mooie lay-out!

    BeantwoordenVerwijderen