woensdag 30 september 2015

• Waarom ik van de herfst hou •


Mooie kleuren 

Alle bomen krijgen oranje, bruine en gele bladeren. Echt supermooi om te zien. Wat nog mooier is om te zien, zijn de foto's die je op internet tegenkomt hiervan. Vooral van die bloggers die sowieso al veel geweldige foto's maken, maken echt de mooiste foto's in dit seizoen.

Truien

Ein-de-lijk kan ik m'n warme truien weer aan, die de hele lente en zomer in de kast hebben gelegen. Ze zitten zo fijn en warm, het dragen van die truien heb ik echt gemist.


Gezellige sfeer en je kamer veranderen

In de herfst (en winter) is er altijd een gezellige, knusse sfeer. Ook is de herfst een goed excuus om je kamer te veranderen, door alvast leuke lampjes op te hangen zoals deze leuke lampjes van de Hema - ja, ik ben nog steeds fan van de Hema - en bijvoorbeeld wat leuke mini cactusjes voor je neus neer te zetten.

Jarig!

In de herfst ben ik jarig, op 13 oktober. Ook een héle goede reden om van de herfst te houden natuurlijk :)
Herfst playlist

En natuurlijk is het weer tijd om een leuke playlist samen te stellen, speciaal voor de herfst. Mijn playlist bestaat uit alleen maar liedjes van Dotan, want sinds ik hem heb gehoord op Appelpop heb ik zijn liedjes weer opnieuw ontdekt zegmaar. (Natuurlijk luister ik ook naar andere artiesten hoor :) ). Toevallig heeft hij ook een liedje dat Fall heet, lekker toepasselijk dus.

Wat vinden jullie leuk aan de herfst? Doen jullie trouwens al mee aan mijn winactie?

2 reacties:

  1. Zou hem bijna hetzelfde invullen! We hebben veel overeenkomsten zelfs de verjaardag in de herfst.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik hou eigenlijk niet zo van de herfst, maar je hebt gelijk: foto's zijn wel veel mooier!

    BeantwoordenVerwijderen