zaterdag 10 oktober 2015

Hair cuff, ringen & een kettinkje • Stylizz.nl


Nu het herfst is ben ik ook van plan om meer foto's te gaan maken in het bos. Echt heerlijk is het om even een uurtje - of twee - herfstachtige foto's te maken op dit soort plekken. Ik maakte foto's van een aantal superleuke sieraden die ik bij stylizz.nl mocht bestellen. Stylizz is een sieradenwebshop met een redelijk groot assortiment. Naast sieraden verkopen ze ook nog een aantal andere dingen, het is dus zeker de moeite waard om de webshop eens te bekijken.Toen ik deze ringen zag in de webshop wist ik al dat ik ze leuk zou vinden. In totaal ontving ik er 6, de twee middelste ringen zijn namelijk dubbel, maar die staan niet op de foto.Voor mij passen de ringen perfect. De meeste draag ik als "normale" ringen, maar de tweede draag ik als een knuckle ring, een ring die je dus verder naar het uiteinde van je vinger draagt zegmaar. Het leuke aan dit soort ringen is, is dat je er meerdere tegelijk kunt dragen. Je kunt ze dus op elke manier combineren, het ligt er maar net aan welke combinatie jij het leukst vindt.

Het kostte trouwens best veel moeite om deze foto te maken, die ringetjes vielen steeds om :P De ene keer stootte ik er een om, de andere keer was er niet helemaal op de ringen gefocust en soms waren de foto's 'bewogen'. Gelukkig ging het uiteindelijk wat beter, maar wat een gedoe zeg, haha! Bij deze foto was er overigens weer niet helemaal op de ringetjes gefocust, maar ik vind het toch wel een leuk effect dat er nu op die herfstblaadjes is gefocust :)Ook ontving ik deze hair cuff, deze kun je om je staart doen. Het is de bedoeling dat je eerst een staart maakt met het elastiekje dat eraan vast zit, en vervolgens moet je de hair cuff openmaken en om je staart doen. Deze trend is eigenlijk van 1 of 2 jaar geleden, maar toch vind ik het nog steeds een heel leuke trend. Waar ik helaas achter kwam, is dat mijn haar net te dik is om deze hair cuff te kunnen gebruiken. Maar ik denk dat het bij de meeste mensen wél past, alleen ik heb de pech dat ik dikker haar heb.


Als laatst ontving ik een kettinkje met een schattig hartje eraan. Het is echt zo'n kettinkje dat je outfit net iets leuker maakt. Je kunt het combineren met een grijs shirtje zoals ik deed, maar als je een mooi bordeauxrood shirt hebt, dan staat een goud kettinkje daar ook heel leuk op!

Hair cuff - €4,95
Ringen - €7,95
Kettinkje - €5,95

Wat ik een groot pluspunt aan de sieraden vind, is dat het goud er niet nep of goedkoop uitziet. Ik heb namelijk weleens ergens gouden sieraden besteld die erg geelachtig waren, en daardoor heb ik die nooit gedragen. Maar deze van Stylizz hebben wat mij betreft de perfecte gouden kleur.

Welk sieraad vinden jullie het leukst? Doen jullie trouwens al mee aan m'n winactie?

4 reacties: